NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Qualis – Van der Krabben: een goede combi!

Gepubliceerd door Joris Welten op 25 januari 2018
Afgelopen jaar zijn wij toegetreden tot het exclusieve Qualis label dat zich volledig richt op de woningmarkt in het hogere segment. Uit een marktvergelijking over 2017 bij NVM en het Kadaster blijkt dat Qualis met voorsprong marktleider is in dit segment.


Niet alleen de landelijke dekking op zich door de vijftig geselecteerde NVM-kantoren, waarbinnen wij Noord-Oost Brabant vertegenwoordigen, is debet aan dit succes. Om de formule te laten slagen, is het van wezenlijk belang dat elke aangesloten makelaar zijn diepgaande kennis van de steden en dorpen in zijn regio en hetgeen de regio te bieden heeft, inbrengt. Vervolgens staat het totale relatiebestand van alle Qualis-collega’s tot onze beschikking. Zo bereiken we ook gegadigden die niet actief op zoek zijn, maar wel rondkijken.

Belangrijk in dat geheel is ook de marketing van Qualis: via de eigen uitgaven Qualis Magazine en Qualis Gallery, het FD, social media, Qualis.nl en Funda komt het exclusieve woningaanbod door heel Nederland gegarandeerd onder de aandacht van de doelgroep.

De effecten van deze professioneel opgezette totaalformule zijn duidelijk: meer gegadigden per woning en daardoor een optimale opbrengst en een kortere verkooptijd. We treden graag met u in contact om uw woonwensen te bespreken.


Joris Welten
Register makelaar - taxateur wonen/MKB/Bedrijfsmatig vastgoed

Kantoor Oss

telefoon 0412 63 29 28
e-mail: j.welten@krabben.nl


Meest recente blogs:


Omleiding Gasstraat - Kantoor gewoon bereikbaarGepubliceerd door André Louwers op 16 februari 2018
Tot wel 10% hogere opbrengst bij full service makelaarGepubliceerd door Joris Welten op 15 februari 2018
Binnenkort start verkoop kwalitatief hoogwaardige appartementen Zilverlinde SchaijkGepubliceerd door Heidi Oosterveen op 9 februari 2018
Aangepaste openingstijden carnavalGepubliceerd door André Louwers op 8 februari 2018
Qualis – Van der Krabben: een goede combi!Gepubliceerd door Joris Welten op 25 januari 2018

Zelf een reactie plaatsen

E-mailadres *


Uw reactie *

Typ het controle getal over *Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren