NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Op bezoek bij.. Ben Lamers

Gepubliceerd door André Louwers op 3 april 2018
Ben Lamers woonde tientallen jaren samen met zijn vrouw Elly in Deursen-Dennenburg. In de Hoogstraat, om precies te zijn. In hun jaren ’30 woning hadden zij een mooie tijd, tot zij besloten te verhuizen. En dat ging niet zonder slag of stoot.  Vandaag vertelt hij hoe de verhuizing in zijn werk is gaan, en welke rol Van der Krabben speelde tijdens dit proces. “We zijn Van der Krabben gewoon heel erg dankbaar”, zo blikt hij terug.


Tot enkele tijd geleden woonden Ben en Elly tot grote tevredenheid in de Hoogstraat in Deursen-Dennenburg. Een grote tuin, 150m2 woonoppervlakte en een fijne, rustige buurt zorgden ervoor dat beiden met een goed gevoel terugkijken op hun periode dat zij woonachtig waren in het dorpje naast Ravenstein. Het is het ouderlijk huis van Elly, terwijl ook Ben maar liefst 45 jaar in het huis woonde. In de ruime tuin had Ben een plek ingericht voor zijn dieren. Zo waren er schapen te vinden, maar ook kippen, fazanten en zelfs pauwen.

“We zijn Van der Krabben
gewoon heel erg dankbaar.”


Echter, zoals bij iedereen het geval is werden ook Ben en Elly ouder, en vooral de grote tuin was op den duur lastig bij te houden. “Na een tijdje was het gewoon niet meer te doen”, zo begint Ben te vertellen. “Als je ouder wordt is het fijner om wat minder werk te hebben aan het onderhoud, en een keer vaker op vakantie te kunnen. Zo gaan we graag naar de Caraïben. Aruba en Curaçao zijn plekken waar we enorm graag heen gaan. Zorgeloos op vakantie kunnen is dan erg fijn.” Daarom besloten zij dat verhuizen de beste optie was, en zetten zij de jaren ‘30 woning te koop. Het eerste contact met Van der Krabben vond al snel plaats. “We kenden Van der Krabben al van naam, dus we hebben eigenlijk gewoon opgebeld. We werden snel geholpen, waarbij Joris de eerste was die ons van dienst was.”

1437 dagen. Dat is het aantal dagen dat het huis te koop heeft gestaan. Het was nu eenmaal een pand dat lastig te verkopen is, dus voor Ben en Elly was de ondersteuning van Van der Krabben zeer welkom. Deze ondersteuning is met volle tevredenheid verlopen, zo vertelt hij. “Ze weten bij Van der Krabben van wanten. Wanneer er vragen van onze kant waren kregen we altijd snel antwoord, waarbij men ook nog eens actief met ons heeft meegedacht. Ondanks dat het een lastig pand is, werden er toch 35 bezichtigingen gepland.”“Ondanks dat het een lastig pand is en dat het 1437
dagen te koop stond, gaf Van der Krabben niet op.”


Recent was er dan eindelijk goed nieuws. Het huis werd verkocht, en de voorlopige koopovereenkomst werd getekend. Totdat er plotseling wat hobbels op de weg verschenen. “Door persoonlijke omstandigheden bij de kopers deden zij op het laatste moment een verzoek tot uitstel”, aldus Ben. “Er brak voor ons een spannende tijd aan, en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we er slecht van hebben geslapen. Op dat moment heeft André namens Van der Krabben een belangrijke rol vervuld door een brief op te stellen, waarin onder andere stond dat de kopers een zogenaamde waarborgsom van 10% zouden moeten betalen.”

“Op dat moment heeft André namens Van der Krabben
een belangrijke rol vervuld door een brief op te stellen.”


Aan de betaling werd uiteindelijk voldaan, en de verkoop ging door. Een mooi moment, zo vervolgt hij met enthousiasme. “Toen de overschrijving uiteindelijk werd beklonken, was naast André ook Joris aanwezig, met wie we het eerste contact bij Van der Krabben hadden. Je zou kunnen
zeggen dat de cirkel toen weer rond was.”

Momenteel zitten ze, blij en tevreden, helemaal op hun plek in hun nieuwe huis in Heesch. De volgende vakantie naar de Caraïben is nog niet geboekt, maar het zou zomaar kunnen dat dit niet zo lang meer gaat duren. En gelijk hebben ze!


André Louwers
Register makelaar - taxateur wonen/MKB/ Bedrijfsmatig vastgoed

Kantoor Oss

telefoon 0412 63 29 28
e-mail: a.louwers@krabben.nl


Meest recente blogs:


In Regio Oss en Uden draait de woningmarkt top!Gepubliceerd door Joris Welten op 17 juli 2018
Donatie Voedselbank Oss en omgevingGepubliceerd door Harm van der Pas op 6 juli 2018
Op bezoek bij.. Pascal van LentGepubliceerd door Harm van der Pas op 28 juni 2018
Booming magazine UdenGepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 27 juni 2018
Zaterdag geslotenGepubliceerd door André Louwers op 22 juni 2018

Zelf een reactie plaatsen

E-mailadres *


Uw reactie *

Typ het controle getal over *Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren