NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Blogs van Jeffrey Gremmen

Jeffrey Gremmen
Register makelaar - taxateur

Kantoor Uden
telefoon 0413 25 70 33
e-mail: j.gremmen@krabben.nl

Recente blogs:

Booming magazine Uden

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 27 juni 2018
Het nieuwste Booming magazine is uit! Het magazine voor ondernemend Uden, Boekel en Zeeland. Op bladzijde 38/39 vind je het artikel van onze vestiging in Uden waarin Jeffrey en Dave o.a. vertellen over de huidige huizenmarkt in Uden.
Lees meer

Samenwerking Brownies & Downies Uden

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 27 februari 2018
We vinden het belangrijk om ons maatschappelijk verantwoord in te zetten. Daarom is onze vestiging in Uden een samenwerking aangegaan met Brownies&downieS Uden.

Bij iedere aan- en verkoop van een woning krijg je nu een cadeaubon voor iets lekkers.


Lees meer

7 november info avond Land van Dico

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 2 november 2017
Je leest het goed, het Dico-terrein heet voortaan het Land van Dico. Een prachtig stukje Uden met een industrieel verleden. Ooit was dit de thuisbasis van de beddenfabrikant Dico. Nu zullen er nieuwe duurzame en ruime woningen gerealiseerd. Benieuwd naar het laatste nieuws? Kom dan op 7 november naar de informatie avond.
Lees meer

Start verkoop laatste fase Hoenderbos

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 14 april 2017
De verkoop van de laatste fase van het Project Hoenderbos III in Uden gaat woensdag 19 april van start. Hoenderbos III is een zeer geliefde jaren-30-wijk gelegen aan de zuidrand van Uden. In deze fase zijn 8 woningen beschikbaar, 2 hoekwoningen en 6 tussenwoningen met royale percelen. De woningen zijn gebouwd met twee kleuren baksteen, antraciet dakpannen en witte kozijnen waardoor de woningen een warme sfeer krijgen.
Lees meer

Kom naar het Woonevent Uden/Meierijstad!

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 27 maart 2017
Op zaterdag 1 april, een bewust gekozen datum omdat het zo goed aansluit op de NVM Open Huizen Dag, is het goed toeven in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Daar vindt dan namelijk het Woonevent Uden/Meijerijstad plaats. Tussen 13.00 en 19.00 uur valt er van alles te beleven en uiteraard zijn ook wij hier aanwezig op onze eigen stand.
Lees meer

Verkoop gestart Repelakker fase 3!

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 17 november 2016
Het prachtige nieuwbouwproject de Repelakker is alweer bij fase 3 aangekomen. Denkt u aan nieuwbouw, dicht in de buurt van hartje Zeeland? Wacht dan niet te lang want de verkoop van deze fase is al begonnen.
Lees meer

Start nieuwbouw Vogelbos in Langenboom

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 29 juli 2016
Op vrijdag 5 augustus 2016 is het zover! Dan starten we met de verkoop van 6 tweekappers nieuwbouwplan Vogelbos te Langenboom.
Lees meer

Starterslening Uden? Haast je!

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 13 juli 2016
Starterslening Uden? Haast je!

Met een starterslening is het eenvoudiger om je woning te financieren. De eerste drie jaar betaal je immers geen rente en aflossing over dit bedrag, wat voor jou als startende op de woningmarkt nét dat kleine verschil kan uitmaken om die woning die je graag wilt, te kunnen kopen.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren