NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Blogs van Harm van der Pas

Harm van der Pas
Erkend hypotheekadviseur/
makelaardij


Kantoor Oss
telefoon 0412 63 29 28
e-mail: h.pas@krabben.nl

Recente blogs:

Donatie Voedselbank Oss en omgeving

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 6 juli 2018
Al enige tijd is hij actief voor de Voedselbank: Henk Snijders. In zijn rol als bestuurslid, en actief in de PR en voorlichting namens de Voedselbank Oss, zorgt hij ervoor dat de organisatie zich kan inzetten voor hulpbehoevenden in onze regio. Ook was hij betrokken bij de inzamelactie van Van der Krabben, waar hij met een uitstekend gevoel op terugkijkt. “We zijn erg blij met de inzet, actie en donatie van Van der Krabben!”
Lees meer

Op bezoek bij.. Pascal van Lent

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 28 juni 2018
Jaren geleden stond Pascal van Lent (44) met zijn beste vrienden op een camping in Maastricht. Hier ontmoette hij Laura, en ze besloten na een paar leuke dagen nummers uit te wisselen. Twee weken later besloot Pascal contact met haar op te nemen. Dat was het moment waarop hij erachter kwam dat Laura niet in de buurt woonde. Sterker nog, Laura kwam uit Sneek. Toch sloeg de vonk over en na een half jaar op en neer reizen tussen Oss en de mooie stad in Friesland, besloot Pascal bij Laura in Sneek te gaan wonen.
Lees meer

Harm van der Pas: “De voedselbank heeft een bredere functie dan alleen eten en drinken verstrekken.”

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 15 juni 2018
Op de vraag of hij hardloopt, antwoord hij met een knipoog: “Ik loop bedenkelijk hard.” Toch heeft Harm een hele geschiedenis wat betreft hardlopen. Sterker nog, hij liep onder andere de marathon van Rotterdam uit. Recent voltooide hij zelfs de marathon van New York. Om deze prestaties te kunnen leveren is training uiteraard noodzakelijk. “Ik loop drie keer in de week in de vroege ochtenduurtjes”, begint hij te vertellen. En voor wie wil weten wat Harm onder ‘vroege ochtenduurtjes’ verstaat: Hij begint om kwart over zes.
Lees meer

De Maasdijk

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 14 juni 2018
Een leuk stuk over onze bijdrage aan De Maasdijk en de Voedselbank Oss en omgeving!
Lees meer

Wesley van Vlijmen: “Het mag niet zo zijn dat kinderen zonder eten naar school gaan.”

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 8 juni 2018
Sinds november vorig jaar is hij werkzaam op het kantoor bij Van der Krabben in Oss: Wesley van Vlijmen. Met zijn 25 jaar is hij een jonkie op kantoor, een plek waar hij overigens zijn draai heeft gevonden. “Ik heb het enorm goed naar m’n zin”, zegt hij. “Ik kom met veel verschillende mensen in contact, een aspect dat me zeer goed bevalt. Bovendien kan ik hier met mijn commerciële achtergrond goed mijn ei kwijt.”
Lees meer

Van der Krabben voor de Voedselbank Oss

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 5 juni 2018
De komende 6 weken, t/m 30 juni, zullen wij ons inzetten voor de Voedselbank Oss en omstreken. Benieuwd waarom en hoe we dat doen? Lees het hier!
Lees meer

Ook Nathalie loopt voor de Voedselbank Oss!

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 1 juni 2018
Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: Van der Krabben haalt geld op voor de Voedselbank Oss! Voor elke woning die we in de verkoop nemen, zes weken lang, zullen we een bedrag van €25,- schenken aan de Voedselbank Oss. Daarnaast doneren we € 7,50 voor elke gelopen kilometer van onze medewerkers tijdens de Maasdijk op 16 juni. Nathalie van den Berg - van Zoest is één van die toppers die gaat lopen voor de Voedselbank!
Lees meer

Helma van de Camp: “Het moet hier in 2018 niet zo zijn dat mensen honger hebben.”

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 25 mei 2018
Het is bijna zover: Het 25-jarig jubileum van Helma van de Camp bij Van der Krabben. Een gewaardeerde kracht op de administratie bij onze vestiging in Oss. Op 16 juni zet Helma zich niet alleen in voor Van der Krabben, maar ook voor de Voedselbank Oss door mee te doen met de Maasdijk marathon. Helma gaat samen met een groot aantal collega's die dag verschillende afstanden wandelen en hardlopen. Dat levert een mooie opbrengst voor de Voedselbank op, want Van der Krabben doneert € 7,50 voor elke gelopen kilometer van al zijn collega's. Wist je dat de Voedselbank al voor € 5,- een voedselpakket kan samenstellen?
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren