NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Blogs van Joris Welten

Joris Welten
Register makelaar - taxateur wonen/MKB/Bedrijfsmatig vastgoed

Kantoor Oss

telefoon 0412 63 29 28
e-mail: j.welten@krabben.nl

Recente blogs:

3e plek top 100 woningmakelaardij

Gepubliceerd door Joris Welten op 4 juli 2017
Geweldig, we hebben de 3e plek behaald in de top 100 woningmakelaardij en daarnaast de 1e plek van Noord-Brabant!

Deze keer is er voor het eerst gekeken naar individuele kantoren waarbij op meerdere vlakken werd beoordeeld; het aantal transacties, het aantal nieuwe opdrachten, het aantal woningen in de portefeuille en het gemiddelde doorlooptijd van verkochte woningen.

We zijn enorm trots, zowel op onze klanten als op al onze werknemers. Dit is een extra mooie motivatie om zo door te blijven gaan.

Bedankt!

Lees meer

Vuur in het pand, vuur in ons hart

Gepubliceerd door Joris Welten op 16 juni 2017
Soms gebeuren er dingen in het leven, privé of zakelijk, die zeer ingrijpend zijn. Zoals afgelopen woensdagnacht een interne brand door ons pand aan de Kruisstraat raasde. Op zo’n moment moet je karakter tonen. Laten zien wat je waard bent als het erop aankomt
Lees meer

Winactie!

Gepubliceerd door Joris Welten op 12 juni 2017
Winactie!
Ga op zoek naar jouw droom-vogelhuisje! Ja, je leest het goed. We hebben namelijk in het centrum van Oss 10 vogelhuisjes verstopt, beschilderd door De Kunstfabriek.


Lees meer

In Oss en Uden wel genoeg woningen voor starters

Gepubliceerd door Joris Welten op 8 mei 2017
In Nederland is het voor starters moeilijk om een huis te vinden. Dat zegt De Hypotheekshop tegen de NOS. Vooral koopwoningen onder de 200.000 euro worden in grote delen van Nederland steeds schaarser. Gelukkig is deze trend in Oss en Uden niet te zien.
Lees meer

Maandag 17 april gesloten

Gepubliceerd door Joris Welten op 14 april 2017
In verband met Pasen zijn onze kantoren in Oss en Uden aanstaande maandag 17 april gesloten. Geniet van het weekend!
Lees meer

Elke woning haar eigen website!

Gepubliceerd door Joris Welten op 23 maart 2017
Van der Krabben blijft de presentatie van jouw woning verbeteren! Als enige in de regio bieden wij je de mogelijkheid jouw woning een unieke website te geven met veel meer informatie dan over de woning alleen.
De echte meerwaarde is dat je bijvoorbeeld in één oogopslag ziet hoe dichtbij de bakker of de supermarkt is en waar zich bijvoorbeeld scholen, benzinestations of openbaar vervoer bevinden.
Lees meer

André 25 jaar NVM makelaar!

Gepubliceerd door Joris Welten op 21 februari 2017
Hij had er zelf niet zo bij stilgestaan, vertelde hij ons. ‘Dat heb je als je elke dag nog met zoveel plezier aan de slag gaat’, kwam er lachend achteraan. De verrassing was dus compleet afgelopen vrijdag toen collega’s, familie en de NVM hem feliciteerden met zijn 25-jarig jubileum als NVM makelaar. 
Lees meer

Berghem: volop in beweging

Gepubliceerd door Joris Welten op 25 januari 2017
Lommerrijk, bosrijk wonen onder de rook van Oss, bijna net zo dichtbij alle stadse voorzieningen als wanneer je achterin in de Ruwaard of Oijenze Zij woont. Voor en tijdens ‘de crisis’ uitgebreid met grote en kleinere nieuwbouwwijken, waardoor het woningaanbod relatief groot is. We zien het tij nu keren, wat ook dor het gunstige prijsniveau wordt veroorzaakt.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren