NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Blogs van Joris Welten

Joris Welten
Register makelaar - taxateur wonen/MKB/Bedrijfsmatig vastgoed

Kantoor Oss

telefoon 0412 63 29 28
e-mail: j.welten@krabben.nl

Recente blogs:

Tot wel 10% hogere opbrengst bij full service makelaar

Gepubliceerd door Joris Welten op 15 februari 2018
Ben je bereid eventueel één of twee weken langer te wachten om die hogere prijs te realiseren voor je woning? Gemiddeld praat je dan over maar liefst € 18.395,--! Uit een onderzoek van DatHuis.nl blijkt dat de full service makelaar, zoals Van der Krabben, beduidend beter voor u scoort.
Lees meer

Qualis – Van der Krabben: een goede combi!

Gepubliceerd door Joris Welten op 25 januari 2018
Afgelopen jaar zijn wij toegetreden tot het exclusieve Qualis label dat zich volledig richt op de woningmarkt in het hogere segment. Uit een marktvergelijking over 2017 bij NVM en het Kadaster blijkt dat Qualis met voorsprong marktleider is in dit segment.
Lees meer

In overspannen woningmarkt biedt onze regio nog mooie kansen!

Gepubliceerd door Joris Welten op 12 januari 2018
Het afgelopen halfjaar heeft de woningmarkt, ook in onze regio, de totale ommezwaai  meegemaakt van aanbodgestuurd naar verkoopgestuurd. Het aanbod daalt, er wordt snel(ler) verkocht en de prijzen stijgen. We zijn terug in de tijd van voor de crisis of erger, horen wij overal. Dat mag zo zijn, maar wij zien in onze regio Oss-Uden voor zowel koper als verkoper positieve verschillen die beide partijen voordeel kunnen brengen. Mits er goed wordt opgelet, wat wij voor u doen.
Lees meer

3e plek top 100 woningmakelaardij

Gepubliceerd door Joris Welten op 4 juli 2017
Geweldig, we hebben de 3e plek behaald in de top 100 woningmakelaardij en daarnaast de 1e plek van Noord-Brabant!

Deze keer is er voor het eerst gekeken naar individuele kantoren waarbij op meerdere vlakken werd beoordeeld; het aantal transacties, het aantal nieuwe opdrachten, het aantal woningen in de portefeuille en het gemiddelde doorlooptijd van verkochte woningen.

We zijn enorm trots, zowel op onze klanten als op al onze werknemers. Dit is een extra mooie motivatie om zo door te blijven gaan.

Bedankt!

Lees meer

Vuur in het pand, vuur in ons hart

Gepubliceerd door Joris Welten op 16 juni 2017
Soms gebeuren er dingen in het leven, privé of zakelijk, die zeer ingrijpend zijn. Zoals afgelopen woensdagnacht een interne brand door ons pand aan de Kruisstraat raasde. Op zo’n moment moet je karakter tonen. Laten zien wat je waard bent als het erop aankomt
Lees meer

Winactie!

Gepubliceerd door Joris Welten op 12 juni 2017
Winactie!
Ga op zoek naar jouw droom-vogelhuisje! Ja, je leest het goed. We hebben namelijk in het centrum van Oss 10 vogelhuisjes verstopt, beschilderd door De Kunstfabriek.


Lees meer

In Oss en Uden wel genoeg woningen voor starters

Gepubliceerd door Joris Welten op 8 mei 2017
In Nederland is het voor starters moeilijk om een huis te vinden. Dat zegt De Hypotheekshop tegen de NOS. Vooral koopwoningen onder de 200.000 euro worden in grote delen van Nederland steeds schaarser. Gelukkig is deze trend in Oss en Uden niet te zien.
Lees meer

Maandag 17 april gesloten

Gepubliceerd door Joris Welten op 14 april 2017
In verband met Pasen zijn onze kantoren in Oss en Uden aanstaande maandag 17 april gesloten. Geniet van het weekend!
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren