NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Blogs van Ralph Timmermans

Ralph Timmermans
Register makelaar wonen/ MKB

Kantoor Oss

telefoon 0412 63 29 28
e-mail: r.timmermans@krabben.nl

Recente blogs:

Open Huizen Dag vijf vragen aan Ralph

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 16 maart 2018
Op zaterdag 7 april 2018 is het weer zo ver: De NVM Open Huizen Dag 2018. Een dag waarop men vrijblijvend op bezoek kan bij huizen die in de verkoop staan, om zo een goed beeld te krijgen van het huis en het gevoel dat het huis geeft. Ralph Timmermans, makelaar bij Van der Krabben, verantwoordelijke voor de bestaande bouw en één van de drijvende krachten achter deze Open Huizen Dag. Reden genoeg om samen met Ralph eens wat dieper op de Open Huizen Dag in te gaan aan de hand van vijf vragen.
Lees meer

Zaterdag 7 april Open Huizen Dag

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 9 maart 2018
Over precies 4 weken is het weer zover, de NVM Open Huizen Dag, noteer zaterdag 7 april alvast in je agenda!

Je kunt die dag tussen 11:00 en 15:00 uur vrijblijvend woningen bezichtigen.

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de laatste updates!
Lees meer

Bekijk onze locatie!

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 21 juli 2017
Inmiddels helemaal gesetteld aan de Gasstraat 20a in Oss.
Bekijk hier onze nieuwe (tijdelijke) locatie!
Lees meer

Marktindicator: kopers enthousiast

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 27 juni 2017
Dat de huizenmarkt weer is opgebloeid is geen geheim. Ook de komende tijd blijft een gunstige om je huis te verkopen, want er staan genoeg kopers klaar. Dat blijkt uit de marktindicator van Vereniging Eigen Huis.
Lees meer

Business as usual

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 16 juni 2017
En als het er dan op aankomt, zoals na de brand die onze kantooromgeving verwoestte, worden we gesterkt door uw hartverwarmende reacties en door onze eigen gedrevenheid hier direct op door te pakken en gas te geven.

Het zorgde ervoor dat we onvervaard op de donderdag na de brand gewoon 3 panden verkochten. We zijn er, voor u, wat er ook gebeurt.
Lees meer

Lith, wonen aan de maas

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 9 februari 2017
Bij Lith past de uitspraak ‘klein maar fijn’. Door het boek van Antoon Coolen, de film van Fons Rademakers die ook weer een toneeluitvoering heeft gehad en zelfs een eigen muziekwerk met de naam ‘dorp aan de rivier’ krijgt het dorp bovengemiddelde belangstelling. Maar de Maas is natuurlijk de echte trekpleister, waarbij je vaak mensen gezellig op een bankje naar de boten ziet kijken die de Prinses Margrietsluizen passeren. Het pontje zorgt voor snelle verbindingen. De Lithse Ham is een perfect recreatiegebied waar je heerlijk kunt surfen, waterskiën, zeilen of picknicken.
Lees meer

Preview: woning in beeld vóór Funda!

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 2 januari 2017
Als koper wordt het weer belangrijk(er) er snel bij te zijn... als verkoper wil je zo snel mogelijk actie. Beide partijen worden gediend met onze Preview: een vooraankondiging van woningen die in de verkoop komen maar nog niet op de website of Funda staan. Foto's, tekst en mogelijke film zijn in de maak, maar u kunt de woningen nu al bekijken en onze opdrachtgevers kunnen hierdoor soms wel héél snel al kijkers krijgen!
Lees meer

Open Huizen Dag op zaterdag 2 april 11.00-15.00

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 21 maart 2016
Op één dag vijf, tien, twintig, dertig woningen bekijken? Zet dan zaterdag 2 april vast in de agenda. Dan is namelijk weer de Open Huizen Dag van de NVM. Op honderden adressen in de gemeente Oss staan dan de deuren wijd open. Een ideale gelegenheid om te kijken, te vergelijken, sfeer te proeven en de bijzondere klik te voelen.
Lees meer


Vorige
1
Volgende


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren