Ouderwets teamgevoel tijdens Das GrOsse Oktoberfest

Lange biertafels, traditionele klederdracht en typische Schlagermuziek… op 16 oktober trokken we met ons team traditioneel naar Das GrOsse Oktoberfest: het grootste Oktoberfest van Oss. En met wie kunnen we op zo’n themafeest nou beter terugblikken dan met onze ‘eigen’ Heidi?

 

Bij Van der Krabben Makelaardij houden we wel van een feestje. Dus toen de tweede editie van Das GrOsse Oktoberfest zich aandiende, begon de voorpret al. Wie willen er dit jaar mee? Wat voor lederhoses en dirndls trekken we aan? En… wordt het weer zo’n knalfeest als twee jaar eerder?

“Nou, dat wérd het”, geniet Heidi Oosterveen nog zichtbaar na. “Dit soort avonden zijn zó ontzettend gezellig om met collega’s te beleven. Afgelopen 1,5 jaar konden we zoals zovelen helaas weinig met elkaar op pad. Daardoor was het gezamenlijke plezier tijdens dit Oktoberfest misschien wel groter dan ooit.”

Hoge verwachtingen

“In de fraai versierde feesttent stonden deze keer niet één, maar twee gereserveerde tafels voor ons klaar”, vertelt Heidi verder. “Extra animo als gevolg van al onze positieve verhalen van 2019… Hoge verwachtingen dus, maar die zijn in mijn ogen zeker waargemaakt. Het leuke van een Oktoberfest is dat het meteen loskomt. Je staat meteen ‘aan’ en dat gevoel stopt pas als het spektakel voorbij is.”

Een week later is het nog steeds nagenieten geblazen. “Iedereen heeft enorm genoten”, aldus Heidi. “Je ziet en spreekt elkaar in een heel andere setting dan op kantoor, dat is bijzonder. Ineens was daar weer dat ouderwetse teamgevoel dat bij ons zo sterk is. Zo’n feest brengt je nóg dichter bij elkaar.”

Bron foto: Facebook pagina Das GrOSSe Oktoberfest.