Een woning kopen doen sommige mensen maar één keer in hun leven. Dan is het fijn als ze daarbij kunnen vertrouwen op een deskundige. Kandidaat register-makelaar/taxateur Berti van Wanrooij zet graag een stapje extra om dat vertrouwen ook echt te verdienen.

 

Voor we ‘echt’ beginnen: wat maakt het makelaarsvak zo leuk?

“Je ontmoet veel verschillende mensen, met wie je vaak al snel heel intensief contact hebt. Het is de kunst om steeds weer maatwerk te leveren. Klanten hebben immers allemaal hun eigen verhaal. Dan voelt het heel goed om het vertrouwen te krijgen om ze te mógen begeleiden bij zo’n grote stap.”

Waarom voel je je thuis op ons kantoor?

“Dat komt zonder twijfel door de collegialiteit en de bereidheid om nét dat stapje extra te zetten. We zijn een hechte groep collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. Aan alles voel je: samen zetten we de schouders eronder. Ook is het een heel dynamisch kantoor, met alle ruimte voor eigen initiatieven.”

Berti van WanrooijIk wil mensen ontzorgen: van de eerste kennismaking tot en met de ondertekening bij de notaris. Natuurlijk zegt elke dienstverlener dat… Maar bij Van der Krabben maken we het ook écht waar.

Hoe ben je in het vak terechtgekomen?

“Dankzij Luke, een jeugdvriend van me. Hij werkt ook op ons kantoor in Oss. Luke was destijds zó enthousiast over zijn opleiding Makelaardij. Misschien is het ook wel wat voor mij, dacht ik… Daarom ben ik dezelfde opleiding gaan doen. En hoe gaaf is het dat we nu voor hetzelfde kantoor werken?”

Wat typeert jou als makelaar?

“Ik wil mensen ontzorgen: van de eerste kennismaking tot en met de ondertekening bij de notaris. Natuurlijk zegt elke dienstverlener dat… Maar bij Van der Krabben maken we het ook écht waar. We zijn allemaal even gedreven om de beste match te vinden. En om klanten optimaal te begeleiden.”

Tot slot: heb je het naar je zin in Uden?

“Ik ben er niet geboren, maar ik heb er wel zo’n twintig jaar gewoond voordat ik naar Erp verhuisde. Daardoor weet ik de weg en ben ik goed bekend met de mensen, de wijken en de voorzieningen. En het mooie is: als makelaar leer je de regio perfect kennen. Als ik klanten in Uden begeleid, kan ik dus helemaal spreken uit mijn eigen ervaring. In deze regio voel ik me dan ook helemaal op m’n plek.”