Nederland kampt met een woningtekort. Daarom wordt er de komende jaren flink gebouwd, ook in de regio van ons makelaarskantoor in Uden en omgeving. Of die ontwikkeling Nikki Verbruggen afschrikt? Integendeel! Voor onze adviseur nieuwbouw is het nooit te veel. De hoogste tijd om deze gedreven alleskunner eens aan de tand te voelen over haar werk.

“Dit is precies wat ik het liefste doe”

Communicatief, behulpzaam en perfectionistisch. Die woorden schieten Nikki als eerste te binnen als ze zichzelf moet omschrijven. “Al kun je dat beter aan mijn collega’s vragen”, lacht ze. “Of aan onze kopers en ontwikkelaars natuurlijk. Met hen heb ik namelijk dagelijks van doen.”

Ambitieus

Nikki is begonnen als commercieel medewerkster op ons makelaarskantoor in Uden. Daarbij raakte ze op de achtergrond steeds meer betrokken bij onze nieuwbouwtrajecten. Dat deed ze zo goed, dat ze in de zomer door kon schuiven naar de functie van adviseur nieuwbouw. Een kans die ze met beide handen aangreep.

NikkiIk ben dé schakel tussen ontwikkelaars en potentiële kopers

“Kansen zien én aangrijpen: die eigenschap durf ik mezelf ook wel toe te schrijven”, aldus Nikki. “Ik twijfelde dus geen moment over deze stap. Nieuwbouwprojecten hebben me altijd aangesproken, vooral door de variatie aan werkzaamheden en de vele mogelijkheden voor kopers. Ik ben nu dé schakel tussen ontwikkelaars en potentiële kopers voor ons makelaarskantoor in regio Uden en omgeving. Organiseren en communiceren zijn daarbij superbelangrijk. En dat is precies wat ik het liefste doe.”

Feilloos

Als spin in het web heeft Nikki haar zaken tot in de puntjes voor elkaar. Van het eerste overleg met de ontwikkelaar tot en met het tekenen van het contract met de kopers: alles moet feilloos verlopen. Op het juiste tempo bovendien, zodat iedereen tevreden is over het proces.

“Mijn partner werkt als projectontwikkelaar. Daardoor begrijp ik goed hoe ontwikkelaars denken en wat ze belangrijk vinden. Voor onze opdrachtgever gaan we dan ook altijd op zoek naar de juiste balans tussen een goede verkoopwaarde en dito verkoopresultaat. Daarnaast denk ik graag mee over de marktbenadering van een nieuwbouwproject. Welke middelen passen het best bij de specifieke doelgroep en locatie?”

“Minstens zo belangrijk als onze opdrachtgevers zijn de kopers van het project. Zij verdienen alle tijd en ruimte om goed over een plan na te kunnen denken. Snelle en eerlijke communicatie over de aankoop van een woning, maar ook over bijvoorbeeld meer- en minderwerk, is daarin erg belangrijk. Uiteindelijk zie ik het als mijn taak om te zorgen dat iedereen in het proces tevreden is. Pas dan ben ik dat zelf ook.”

Marketing

Nikki maakt ook deel uit van ons marketing- en communicatieteam dat zich onder andere bezighoudt met onze bedrijfsprofilering. Een rol die haar past als een jas door haar Bachelor of Communications. “Ik vind het heerlijk om te kijken waar we als kantoor kunnen verbeteren en excelleren. Heel fijn dus, dat die ruimte er is. Én dat er altijd naar goede ideeën van de eigen medewerkers wordt geluisterd.”