NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-diensten

Diensten

Huis kopen


Natuurlijk wordt er eerst op Funda gekeken. Wat een aanbod, dat geeft u als koper een sterk gevoel. Maar, zeker als er nog een huis te verkopen is, kunnen wij misschien juist híer veel geld opleveren en problemen besparen. Als we weten wat de wensen en mogelijkheden zijn, proberen we bovendien twee vliegen in één klap te slaan (koop én verkoop).
Lees meer


Huis verkopen


Dat vraagt om een grondige aanpak. Het kiezen van een makelaar is daarbij cruciaal. Het moet er één zijn die geen gouden bergen belooft, maar meteen duidelijk maakt waar u aan toe bent. Hij is deskundig, wat wordt bewezen omdat ‘ie in de regio veruit de meeste woningen verkoopt. Is inventief, door met nieuwe ideeën te komen om de verkoop te stimuleren. En servicegericht, waardoor u steeds op de hoogte blijft.
Lees meer


Nieuwbouw


U wilt nieuw, eigentijds, en comfort naar de laatste normen. Wij kennen het aanbod en de voortgang in ontwikkeling of bouw. We kennen alle projectontwikkelaars in de regio en hebben ook hierin veruit het grootste aanbod.
Lees meer


Hypotheken


Een wereld in beweging. Actie op zich past u wel, ‘go with the flow’ zogezegd. In hypothekenland is dat vandaag de dag helaas wat lastiger dan vroeger. Maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn. Onze eigen erkende hypotheekadviseur Harm van de Pas is elke dag aanwezig om zich sterk voor u te maken.
Lees meer


Taxatie


Hier telt niet alleen deskundigheid, maar ook ervaring. Aangezien we de grootste en langst aanwezige makelaar in de regio zijn, kennen we vrijwel alle panden. In onze archieven komen we soms wel drie of vier eerdere taxaties van een pand tegen.
Lees meer


Bedrijfspanden


Ook hier kennen we de markt tot in detail. Door onze persoonlijke benadering en no-nonsense aanpak weten we partijen bij elkaar te brengen. Of het nu gaat om het ideale bedrijfspand of een op maat gesneden kantoor- of winkelruimte. Bij ons vindt u de perfecte mix van pro-activiteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid.
Lees meer


Huur/verhuur


We hebben een ruim en steeds wisselend aanbod in huurhuizen in Oss en omgeving. Dat komt door de lange relatie waar wij als enige makelaar in de regio op kunnen bogen met woningstichtingen, vastgoedmaatschappijen en particuliere beleggers.
Lees meer


Beheer


Onroerend goed vraagt om professioneel beheer. Een speciaal team op onze vestiging in Oss zorgt ervoor dat alles perfect wordt geregeld, zowel fysiek als administratief. Het waarborgt dat een pand courant is én blijft.
Lees meer


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren