NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-diensten-huis kopen

Huis kopen


Natuurlijk wordt er eerst op Funda gekeken. Wat een aanbod! Dat geeft u als koper een sterk gevoel. Maar, zeker als er nog een huis te verkopen is, kunnen wij misschien juist híer veel geld opleveren en problemen besparen. Als we weten wat de wensen en mogelijkheden zijn, proberen we bovendien twee vliegen in één klap te slaan (koop én verkoop). In elk geval weten we scherp aan te kopen, geven inzicht in de bouwkundige staat en bedingen de beste voorwaarden.

Op zoek naar dat allereerste huis …? Al heeft u het gevonden, dan kunnen wij er als geen ander voor zorgen dat die droom echt uitkomt. Wij kennen alle (financiële) regelingen die het verschil kunnen maken tussen slagen en falen. Niet voor niets hebben we een eigen erkende hypotheekadviseur in huis, Harm van der Pas. We hebben een goede naam bij alle hypotheekverstrekkers en banken, die onze oplossingen serieus nemen en graag bekijken.

Verloopt de aankoop via een veiling of inschrijving? Ook dan zijn wij de voor de hand liggende partij om in te schakelen.

Ontvang huizenmail

Op zoek naar een woning, maar nog niet onmiddellijk warmgelopen voor een huis uit het aanwezige aanbod? Wilt u wel als eerste op de hoogte zijn als er een woning in verkoop komt die aan uw globale eisen lijkt te voldoen? Schrijf u dan vrijblijvend in! En wij houden het nieuwe aanbod voor u in de gaten en u ontvangt een mail van ieder huis dat aan uw eerste specificaties voldoet.
Vrijblijvend inschrijvenDeze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren