Ik wil een huis kopen

Op zoek naar je allereerste huis, of klaar voor een vervolgstap? We helpen je graag! Je kunt bij ons terecht voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. En zit er tussen het aanbod niet helemaal bij wat je zoekt dan denken we actief met je mee wanneer jij je inschrijft in ons zoekerssysteem. Of ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn rondom een (nieuwe) hypotheek? Ook dan staan we voor je klaar.

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

De aankoop

Je droomhuis gevonden? Dan kunnen wij er als geen ander voor zorgen dat die droom echt uitkomt. Wij kennen alle (financiële) regelingen die het verschil kunnen maken tussen slagen en falen. Onze erkend financieel adviseur Harm van der Pas denkt graag met je mee! We hebben een goede naam bij alle hypotheekverstrekkers en banken, die onze oplossingen serieus nemen en graag bekijken.

Verloopt de aankoop via een veiling of inschrijving? Ook dan zijn wij de voor de hand liggende partij om in te schakelen. Op deze manier proberen we je zoveel mogelijk te ontzorgen!

Ria Nijk 'Op zoek naar je droomhuis? Ik denk graag met je mee!'

Op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod?

Op zoek naar een woning, maar nog niet onmiddellijk warmgelopen voor een huis uit het aanwezige aanbod? Wil je wel als eerste op de hoogte zijn als er een woning in verkoop komt die aan jouw globale eisen lijkt te voldoen? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in!

Je kunt je kosteloos inschrijven in ons zoeksysteem en onze collega Ria neemt dan samen met jou al je woonwensen door. Ze denkt actief met je mee en houdt je vervolgens op de hoogte van het nieuwste aanbod en wat er nog komen gaat!

Inschrijven

Vragen? Wij helpen je graag!

Ralph Timmermans (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen. (Partner)Kantoor Oss r.timmermans@krabben.nl 06 542 209 13

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Directeur Uden / Partner)Kantoor Uden j.gremmen@krabben.nl 06 212 648 55

Ria Nijk

Commercieel medewerkster.Kantoor Oss r.nijk@krabben.nl 0412 63 29 28