NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-diensten-onze marketing-tools

Onze marketing-tools

Hoe verover je de markt en bereik je het meest gericht de kopers van jouw woning …?
Ten eerste door alle middelen in te zetten die er zijn. Ten tweede door continu te zoeken naar nieuwe. Ten derde door alle mogelijkheden optimaal in te zetten! Door gebruik te maken van professionals voor elke uiting, zoals tekstschrijvers, fotografen, filmers, internetspecialisten en social media deskundigen. Geen half werk, maar gaan voor het beste! Kijk er maar eens rustig doorheen.
Woningpresentatie


De presentatie van uw woning op internet is uiteraard niet onbelangrijk. Daarom schenken wij hier extra veel aandacht aan.

Foto, film, tekst, plattegrond
Voordat de woning online komt wordt er een uitgebreide presentatie gemaakt. Met een passend fotopakket, een pakkende tekst en een duidelijke plattegrond wordt de woning optimaal onder de aandacht gebracht.www.uwstraat-nr.nl


Als enige in de regio bieden wij je de mogelijkheid jouw woning een unieke website te geven met veel meer informatie dan over de woning alleen. De website beschikt over een aantal onderscheidende tools. Neem vooral eens een kijkje en laat je verrassen.

De website beschikt onder anderen over:
  • Buurtstatistieken; weergave van leeftijd, geslacht en soorten huishoudens in één oogopslag
  • Inzicht in afstanden naar bijvoorbeeld een supermarkt, de bakker,  scholen of openbaar vervoer.
  • Zonnewijzer; precies zien op welke uren je van de zon kunt genieten in misschien wel jouw nieuwe huis
We brengen dus niet alleen de woning in beeld maar ook de wijk er omheen.
Bekijk een voorbeeld van een unieke woningsiteVDK-app


Blijf gemakkelijk op de hoogte van het allernieuwste aanbod met onze app.

Je vindt hier ons actuele aanbod in Oss, Uden en omstreken. Met de zoekfunctie kun je gemakkelijk je voorkeur aanvinken m.b.t. plaats, prijs, koop of huur of het aantal kamers. Interesse in een woning? Markeer hem als favoriet en bekijk hem op een later tijdstip of neem direct contact op via email of telefoon.

Gemakkelijk, snel en altijd op de hoogte van het laatste aanbod.

De Van der Krabben app:
  • Actuele aanbod in regio Oss en regio Uden
  • Gemakkelijk voorkeuren aanvinken met de zoekfunctie
  • Alerts bij nieuwe woningen volgens ingesteld zoekprofiel.
  • Sla jouw favorieten op.
  • Direct reageren op een woning.
  • Gratis te downloaden voor iPhone en Android-telefoons.
Download de VDK-appQualis


Van der Krabben biedt u, als enige in de regio Oss en Uden het Qualis label. Dit label vertegenwoordigt het exclusieve woningaanbod in de hogere prijsklasse en wordt gecombineerd met het advies en de deskundigheid van Van der Krabben.

De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing. Daarbij wordt ondermeer gebruik gemaakt van de uitsluitend door de Qualis makelaars in te zetten media zoals Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl.

Qualis Magazine (4 edities per jaar)
Dit door Van der Krabben gepersonaliseerde, lifestyle magazine wordt gekenmerkt door eigentijdse redactionele artikelen over onder andere wonen, lifestyle, kunst en cultuur. Het betreft een glossy, full colour magazine waarin het exclusieve woningaanbod van de door Qualis geselecteerde NVM makelaarskantoren wordt gepubliceerd. Alle Qualis makelaars selecteren adressen in een selecte doelgroep. Daarnaast selecteren alle Qualis makelaars een groot aantal publieke adressen waar het Qualis Magazine op de leestafels komt te liggen. Tevens wordt naar een ieder die contact heeft met ons kantoor, een digitale uitvoering van het Qualis e-Magazine per mail verzonden.
Bekijk de laatste versie van het Qualis e-Magazine

Qualis Gallery (2 edities per jaar)
Dit glossy full colour magazine biedt ruim 250 pagina's exclusief woningaanbod wordt verzonden naar huiseigenaren die hun woning, in het hoger segment, op dat moment te koop hebben staan. Het Qualis aanbod komt hiermee altijd op het juiste moment onder de aandacht van potentiële kopers. Tevens wordt naar een ieder die contact heeft met ons kantoor, een digitale uitvoering van de Qualis e-Gallery per mail verzonden. Hieronder kunt u de laatste versie van de Qualis e-Gallery bekijken.
Bekijk de laatste versie van de Qualis e-GallerySocial media


Social media is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. Het geeft een kijkje achter de schermen en een persoonlijk beeld van een organisatie. Daarom laten wij ook graag zien wat ons bezig houdt. Je kunt ons via verschillende kanalen volgen:


Je vind op onze kanalen verschillende updates over onze kantoren in Oss en Uden. Nieuwbouwprojecten, interviews, events, nieuwste diensten, jubilea, MVO en vele updates meer.

Facebook campagnes
Naast de reguliere updates op Facebook verzorgen wij ook gerichte campagnes voor woningen. De campagne bevat een pakkende tekst en film of foto van de woning, is gericht op een specifieke doelgroep die we nader bepalen en loopt 6 dagen. Na de 6 dagen hebben we inzicht in de resultaten van deze campagne, zoals het aantal bereikte personen, het aantal klikken op de link en aantal gedownloade brochures.Kranten/offline media


Om lokaal bereik te genereren adverteren wij wekelijks in de lokale kranten in regio Oss en regio Uden. Op de achterpagina van weekbladen Regio Oss en Arena vind je onze advertentie. Hierin staan enkele woningen uitgelicht, een actueel blog en houden we je op de hoogte van de actuele  hypotheekrente.

In Regio Oss verschijnt onze advertentie 2-wekelijks en in Arena vierwekelijks. Regio Oss heeft een oplage van 45.500 stuks en Arena 11.000 stuks. Een groot lokaal bereik dus.


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren