NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-diensten-taxatie

Taxatie


Er zijn veel situaties te noemen waarbij wordt gevraagd naar een taxatierapport. De meest voorkomende is ongetwijfeld de vraag naar een NWWI-taxatierapport als er een hypotheek wordt aangevraagd. Ook voor de aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie wordt gevraagd naar dit taxatierapport.

Om zeker te zijn dat er waarde kan worden gehecht aan het taxatierapport, moet je vanaf 1 januari 2016 staan ingeschreven in het Nederlands Register Voor Taxateurs (het NRVT). Je wordt hierin pas opgenomen na toetsing van deskundigheid door een onafhankelijke instantie. Onze taxateurs hebben deze proeve van bekwaamheid afgelegd, en voldoen derhalve op persoonlijke titel aan de hoogste vakbekwaamheidseisen. Om zeker te stellen dat dit zo blijft, worden we ook door het jaar heen regelmatig getoetst op onze actuele kennis.

Naast de gegarandeerde deskundigheid telt natuurlijk ook ervaring. Aangezien we de grootste en langst aanwezige makelaar in de regio zijn, kennen we vrijwel alle panden. In onze archieven komen we soms wel drie of vier eerdere taxaties van een pand tegen. Dit alles zorgt ervoor dat we een veelgevraagd taxateur zijn door onder meer banken, beleggers en gemeenten.

Dus wordt verkoop overwogen of is het om wat voor reden dan ook wenselijk de actuele waarde van woning of bedrijfspand te weten? Bel ons en maak een vrijblijvende afspraak. Van praten wordt u wijzer, waarop een officiële taxatie altijd nog kan volgen.


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren