Eindejaarsactie – Van der Krabben Makelaardij Uden

Van der Krabben Uden heeft een fantastische maandactie voor u in petto!

16 januari 2020 is een bijzondere datum voor Harm van der Pas: dan is hij 25 jaar in dienst bij en verbonden met Van der Krabben.

Natuurlijk hebben we daar met elkaar een klein feestje omheen gebouwd! En niet alleen om hem te bedanken voor 25 jaar inzet voor hetgeen hij presteert als makelaar en onafhankelijk hypotheekadviseur. Harm is voor ons vooral een goede collega die altijd voor je klaar staat: hulpvaardig, sociaal en betrokken. Ook altijd in voor een geintje. Én hij wil altijd graag het naadje van de kous weten.

Misschien dat hij zich daarom in eerste instantie zo heeft toegelegd op hypotheekadvies. Dat vak vraagt om blijvende alertheid ten aanzien van wat zich op financieel gebied afspeelt. Zijn onafhankelijkheid van alle aanbieders op de hypotheekmarkt geeft hem de ruimte echt dié specifieke hypotheekoplossing te vinden die de klant past. Dat bewijst hij al vele jaren.

In de loop van de tijd is hij zich ook steeds meer voor de nieuwbouwzijde van ons woningaanbod gaan interesseren. En ook hier bewijst hij zich inmiddels al jaren als een waardevolle collega-makelaar: honderden mensen uit onze regio heeft hij al naar een mooie woning begeleid.

We hopen dat hij ons nog lang blijft versterken; en als jij een vraag hebt of op zoek bent naar een nieuw huis of een hypotheek(advies) dat bij jouw leven PASt, dan kunnen wij hem alleen maar aanbevelen!