Focus op bedrijfsmakelaardij

Onno Ernst

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Focus op bedrijfsmakelaardij

Wie zijn woning wil verkopen, weet dat hij daarvoor bij Van der Krabben moet aankloppen. Maar veel minder mensen weten dat het makelaarskantoor ook uitblinkt in de zakelijke markt. Als het aan registermakelaar Onno Ernst ligt, komt daar snel verandering in. “Bedrijfsmakelaardij verdient aandacht en doe je er niet ‘even’ bij.”

Kantoren, winkelruimtes, showrooms, productiehallen, overheidsgebouwen… bedrijfspanden zijn er in alle soorten en maten. Zie als ondernemer dan nog maar eens de juiste ruimte voor je bedrijf te vinden. Of misschien nog wel moeilijker: je bestaande pand te verkopen of verhuren.

“De wensen van ondernemers zijn veel specifieker dan die van particulieren”, aldus Onno. “Daarom gaan we samen op zoek naar een pand dat daar perfect bij past. Door onze ervaring zien we daarbij vaak mogelijkheden die ondernemers zelf niet meteen zien. Soms is een kleine aanpassing aan een pand bijvoorbeeld genoeg om tóch aan hun ideaalplaatje te voldoen.”

Voorliefde
Onno heeft altijd een voorliefde gehad voor de bedrijfsmatige markt.
“Aan particulieren ben je vaak maar kort verbonden. Maar bij bedrijfsonroerendgoed ga je écht relaties met mensen aan. Wat zijn hun behoeftes? En wat kunnen we misschien betekenen op het gebied van beheer en financiering? Het inhoudelijke aspect heeft me altijd aangesproken.”

Volgens Onno kiezen ondernemers om meerdere redenen voor Van der Krabben. “Dat we snel en deskundig zijn, hoef ik niemand meer te vertellen. Wat de échte doorslag geeft, is onze toewijding: bedrijfsonroerendgoed is hier een afdeling op zich. Daardoor zijn we sterk verbonden met de regio, beschikken we over een enorm netwerk en kunnen we de ontwikkelingen in de zakelijke markt op de voet volgen. Bedrijfsonroerendgoed krijgt hier de aandacht die het verdient.”

Eigen website
Daarbij profiteren ondernemers volgens Onno ook van de kennis die Van der Krabben heeft in de particuliere markt. “Bedrijfspanden presenteren we op dezelfde aantrekkelijke manier als woningen. We hebben er zelfs een eigen website, zoekapparaat en huisstijl voor ontwikkeld. En ben je als zakelijke relatie op zoek naar een woning? Dan weet je zeker dat je droomhuis nooit aan je neus voorbijgaat.”