Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Boekel – Boekels Veld

Nieuwbouwplan Boekels Veld biedt ruimte aan acht riante twee-onder-één-kapwoningen, die zijn onderverdeeld in verschillende types. Vind de woning die je zoekt in dit kleinschalige plan!

De twee-onder-één-kapwoningen hebben een karakteristieke uitstraling, die mooi aansluit op de woningen in de directe omgeving. Door de vele details, de afwisseling in kleur van het hoogwaardige metselwerk en de toepassing van royale raampartijen ontstaat er een schitterend gevelbeeld.

Binnen tref je uitgekiende plattegronden, waardoor de diverse ruimtes optimaal worden benut. De twee-onder-één-kapwoningen aan de Burgemeester Ottowstraat beschikken daarbij over een compleet woonprogramma op de begane grond, wat deze woningen uitermate geschikt maakt voor alle leeftijden.

De woningen aan de Professor van de Veldenstraat zijn gelegen op ruime percelen, met een berging en parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor de woningen aan de Burgemeester Ottowstraat is parkeergelegenheid voorzien in het tegenoverliggende parkeerhof.

Impressie