Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Haren – Het Paradijs

Het Paradijs is dé plek om je woondromen uit te laten komen! In de eerste fase zijn reeds 4 rij- en hoekwoningen gerealiseerd. De tweede fase omvat 8 bijzondere woningen. Dankzij de ligging aan de rand van Haren ervaar je het echte buitenleven!

In nieuwbouwplan Het Paradijs is veel aandacht voor water en groen. Het is een ruim opgezet plan, met brede groenstroken en wadi’s en waterpartijen voor de afvoer van regenwater.

De 8 woningen zijn onderverdeelt in De Hoeve en De Hofstee, beide bestaande uit 2 hoekwoningen en 2 tussenwoningen.

De woningen van Het Paradijs zijn gelegen op ruime percelen, voorzien van een garage of tuinberging. Bij de bouwnummers 5, 8 en 9 is er parkeergelegenheid voorzien op eigen terrein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in het parkeerhof naast De Hoeve.

De Hoeve en De Hofstee passen uitstekend in deze landelijke omgeving. De architectuur van de woningen doet denken aan een boerderij met moderne en opvallende details. De afwisseling van materialen geeft de woningen een dorpse uitstraling. De grote raampartijen met krachtige kaders zorgen daarbij niet alleen voor een zeer gevarieerd gevelbeeld, binnenin de woningen dragen ze ook nog eens bij aan de prachtige lichtinval.

De plattegronden van de woningen zijn ruim van opzet en praktisch van indeling. Optioneel zijn er nog diverse wensen bespreekbaar.

Haren zelf beschikt over een goede basis aan voorzieningen voor onder andere de dagelijkse boodschappen. Voor overige voorzieningen, zoals (hoger) onderwijs, gezondheidszorg, sporten, winkelen en uitgaan, liggen de mogelijkheden om de hoek. Het stadje Ravenstein ligt op ongeveer 5 km afstand (nog geen 10 autominuten), het centrum van de stad Oss bereik je binnen een kwartier en in ongeveer een half uur rijden sta je in hartje Den Bosch.

Voor overige voorzieningen, zoals (hoger) onderwijs, gezondheidszorg, sporten, winkelen en uitgaan, liggen de mogelijkheden om de hoek. Het stadje Ravenstein ligt op ongeveer 5 km afstand (nog geen 10 autominuten), het centrum van de stad Oss bereik je binnen een kwartier en in ongeveer een half uur rijden sta je in hartje Den Bosch.

Wonen in Haren: het gevoel van vrijheid en buitenleven, in een gezellige dorpse ambiance, met de gemakken van de stad om de hoek. Dàt is hemels wonen!

Impressie