Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Lith – Ruimte voor Ruimte – Heilig Kempke

Start verkoop 16 juni aanstaande. Verkoop gaat middels inschrijven en toewijzing.

Uw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen? Grijp dan nu deze unieke kans! U wordt een prachtige mogelijkheid geboden waarin u ‘uw eigen droomhuis’ op een wel zeer mooie locatie kunt realiseren.

De bouwkavels van Ruimte voor Ruimte bieden u daarvoor de ongekende ruimte, vrijwel altijd landelijk gelegen in de mooiste gebieden van Brabant.

Het exclusieve woongebied Heilig Kempke is gesitueerd aan de Bellefleur in Lith.

De 11 royale kavels variëren van 681 m2 tot maar liefst 1.024 m2. De kavels bieden u een scala aan mogelijkheden om het huis van uw dromen te bouwen. De combinatie van de landelijke ligging, de goede bereikbaarheid en de voorzieningen maakt Lith tot de ideale plek om te wonen.

Indien u belangstelling heeft voor één van de kavels vernemen wij graag naar welk kavel uw voorkeur uit gaat. U kunt uw interesse kenbaar maken via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier dient uiterlijk 14 juli 2021 om 09.00 uur in het bezit van de makelaar te zijn.

Na de inschrijftermijn worden alle kavels door Ruimte voor Ruimte toegewezen in overleg met de makelaar. Deze toewijzing vindt zoveel mogelijk plaats op basis van de voorkeuren van een kandidaat voor een of meerdere kavels. We proberen aan zoveel mogelijk kandidaten hun hoogste voorkeurskavel toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. Zijn er meerdere kandidaten met eenzelfde voorkeur dan vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten.

Indien er meerdere kandidaten met dezelfde voorwaarden zijn, wordt er tussen deze kandidaten geloot door de notaris om te bepalen wie de bouwkavel krijgt toegewezen. Schrijft u zich dus in voor alle kavels waarvoor u in aanmerking wilt komen!

www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/lith

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aanvragen