Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Macharen – Pastoor van Horrikstraat

Op zoek naar dat landelijke woongevoel?

In Macharen worden 2 royale twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woning met vrijstaande garage in sfeervolle jaren ’30 architectuur gebouwd.

Alle drie met een fraaie erker aan de voorzijde waar zich ook de woonkamer bevindt. De dichte keuken met bijkeuken ligt aan de tuinzijde.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig alsmede de ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.

De ruime tweede verdieping is voor meerdere doeleinden geschikt, bijvoorbeeld een vierde slaapkamer.

Tot slot zijn deze woningen voorzien van een vrijstaande garage en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woningen worden gebouwd in het dorp Macharen. Macharen ligt aan de Maas, direct ten noorden van Oss. Een deel van de omgeving is natuurgebied, er zijn mooie dijken, fiets- en wandelpaden. De Oude Pastorie in Macharen ligt zelfs op een knooppunt in de meeste Brabantse fietsroutes.

Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse bezienswaardige dorpen zoals Appeltern (met de tuinen), Batenburg, Ravenstein, Megen en Lith. Een zeer fraai wandelgebied in de omgeving is natuurgebied Herperduin. Macharen is dus met recht:

Landelijk wonen bij uitstek !

Twintig minuten naar Den Bosch of Nijmegen. En in iets meer dan een half uurtje sta je in Eindhoven. Mensen beseffen soms niet hoe centraal je hier woont. Terwijl je tegelijkertijd wel wordt ondergedompeld in die bijzondere dorpse sfeer.

Ideaal voor wie echt op zoek is naar dat landelijke woongevoel.

Impressie