Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Maren-Kessel – Liesdaal – bouwkavels Maren-Kessel

Wil je wonen zoals je het zelf wilt? Architectuur die bij je eigen smaak pas en een indeling die bij je levenstijl aansluit? Dan is dit een unieke kans. Gelegen in het fraaie uitbreidingsgebied Liesdaal in Maren-Kessel.

Er zijn nog 2 bouwkavels beschikbaar.

Wat mag je bouwen?

De kavels mogen worden bebouwd met een vrijstaand woonhuis of een twee-onder-een kap (per kavel één woning). De bouwvoorschriften zijn door de gemeente vastgelegd in een zogenaamd “kavelpaspoort” waarbij voor elk kavel is bepaald wat kan en wat mag. Dit kavelpaspoort vindt u terug in de brochure voor deze kavels die bij de makelaars beschikbaar zijn. Naast het bestemmingsplan waarin de harde en goed te onderscheiden voorwaarden van de te bouwen woning worden weergegeven geldt verder voor de kavels een beeldkwaliteitsplan met als doel de toekomstige sfeer van het woongebied te omschrijven.

Welstandsvrij bouwen in Liesdaal

Bouwkavel 4 is welstandsvrij. Voldoet uw bouwplan aan de eisen in het bestemmingsplan? Zo ja, dan hoeft u bouwplan niet door welstand getoetst te worden. Kavel 9 is niet welstandsvrij. Uw bouwplan moet voldoen aan de eisen in het bestemmingsplan en wordt getoetst door Welstand aan het beeldkwaliteitsplan. Wilt u hierover meer informatie neem dan contact op met de zelfbouwcoach.

Liesdaal

Liesdaal wordt een woongebied met een dorpse sfeer, dat aansluit op de schaal van Maren-Kessel en een soepele overgang vormt naar het buitengebied. Dat zie je terug in de ruime opzet van de buurt met veel openbaar groen en een grote variatie in woningen. Kenmerkend zijn de rechtlijnige wegen met laanbeplanting, waardoor het nieuwe woongebied een zeer groene indruk maakt. Het uitzicht op het open polderlandschap is vanuit de wijk goed beleefbaar.

Heb je interesse in deze aantrekkelijke bouwkavels? Informeer bij de makelaars naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

Collegiaal in de verkoop met Abelen Makelaars en Taxateurs BV te Rosmalen.

Impressie