Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Oss – Componistenkwartier fase 2

Overtuig jezelf tijdens het Open Huis

Aanstaande vrijdag 18 september ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de royale drie-laagse woning van plan Componistenkwartier.

Ervaar zelf de ruimte van de drie volledige woonlagen. Realiseer hier die heerlijke werkplek om rustig en ongestoord thuis te kunnen werken of geef iedereen de ruimte met maar liefst vijf slaapkamers!

De makelaar en koperbegeleiding zijn aanwezig om je rond te leiden en je vragen te beantwoorden. Samen komen we tot jouw ideale woning en maken we van jouw nieuwe huis een thuis!

Je bent welkom van 16.30 tot 17.30 uur op het bouwterrein aan de Beethovengaarde te Oss.

We nemen hierbij uiteraard alle RIVM-maatregelen m.b.t. Corona in acht. Maak je liever een afspraak om te komen kijken? Dat kan ook, neem hiervoor contact met ons op!

Nieuwbouwproject Componistenkwartier Oss is de laatste ontwikkeling binnen het prestigieuze gebied ‘Talentencampus Oss’. Dit gebied is inmiddels uitgegroeid als uitdagend en vernieuwend stukje Oss. Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft. Zo wordt Componistenkwartier de eerste gasloze wijk van Oss! Dat is goed voor het milieu, de toekomst van de kinderen en ook voor de portemonnee!

De woningen van Componistenkwartier liggen midden in het Sibeliuspark. Een park wat uit zal groeien tot een volwaardig, aantrekkelijk stadspark. De gemeente is in afrondende fase met de concrete nieuwe invulling voor het park. Een bijzondere groene woonomgeving. De ideale plek om te genieten na een dag hard werken. Een heerlijke plek om op te groeien en met vriendjes buiten te kunnen spelen. Ontdek onze prachtige woningen en bespreek met ons welke woning het beste bij jouw gezinssituatie past.

Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving! Componistenkwartier biedt je echt het beste van 2 werelden; wonen midden in het groen, met de stadse geneugten op steenworp afstand. Een buitenkans!

Impressie