Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Oss – De heer van Oss – Raadhuislaan

Heerlijk wonen in het levendige hart van Oss

De Heer van Oss speelt op geheel eigentijdse wijze in de op de karakteristieken van de omgeving. Strakke vormgeving passend in de omgeving van de Raadhuislaan. Achter de gevels bevinden zich 20 appartementen verdeeld over 3 woonlagen met verrassend veel licht en ruimtelijkheid. Een prachtig penthouse, grote appartementen en enkele kleinere maken het aanbod voor iedere doelgroep aantrekkelijk. Met het centrum op loopafstand bieden de appartementen van De Heer van Oss optimaal woongenot en maken wonen op niveau helemaal mogelijk.

Gelegen aan de brede Raadhuislaan tegenover het Gemeentehuis liggen, verdeeld over 3 woonlagen, de 20 appartementen van De Heer van Oss. Op de begane grond zijn verschillende commerciële ruimtes gesitueerd. De eigen parkeerkelder, waarin ook de bergingen zijn gelegen, maakt het wonen op deze locatie zeer toegankelijk. De verschillende woningtypes – met ruime balkons en dakterrassen – zorgen voor een aantrekkelijke afwisseling. De appartementen blinken uit in comfort en veiligheid. Ze zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer met ruime inloopdouche. Elk appartement beschikt over een ruim en zonnig balkon of terras. Bij het merendeel van de appartementen staat uw auto op uw eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Daarnaast beschikt u over een privé-(fietsen)berging op de begane grond.

Het licht gemêleerde metselwerk van de gevel contrasteert mooi met de koperkleurige balkons en de donkergrijze balkonschermen. Het grote dakoverstek boven het dakterras van de penthouses maakt het geheel helemaal af en geeft het gebouw een luxe uitstraling.

Impressie