Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Oss – Oijense Zij Noord

Nieuwbouwproject Oijense Zij Noord in Oss

In het mooie nieuwbouwplan Oijense Zij Noord, gelegen aan de noordrand van Oss en omgeven door groen en water, is het heerlijk wonen.

Twee-onder-een-kapwoning
Deze tweekappers zijn verdeeld over drie blokken. De woningen zijn opgebouwd uit metselwerk in een oranjerode kleur of uit metselwerk in een lichtgrijze kleur. De indeling van de woningen is gelijk aan elkaar, maar het gevelbeeld laat per type
een mooie variatie zien. De woningen hebben allen een royale tuin en ruimte voor het parkeren van maar liefst twee auto’s op eigen terrein!

Levensloopbestendige patiowoningen
De 10 patiowoningen zijn verdeeld over twee blokken van 5 woningen.

Rij- en hoekwoningen
Deze woningen zijn verdeeld over meerdere blokken. Zowel aan de oostzijde als aan de westzijde van het plan. Sommige woningen liggen haaks op elkaar waardoor er een soort hofje ontstaat. In dit hofje en langs de toegangswegen zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig zodat je je auto fijn dichtbij je woning kunt parkeren. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin met achterom. De woningen liggen in een prachtige parkachtige omgeving. Een aantal bouwnummers hebben zelfs een mooi uitzicht op het groen en water.

Duurzaam bouwen heeft de toekomst.
De woningen in Oijense Zij Noord worden voorzien van een bodemwarmtepomp. Een betrouwbaar, innovatief en bewezen systeem dat zorgt voor zowel verwarming als koeling van je woning. Via de vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping wordt de warmte of koude afgegeven aan je woning. Zo ben je altijd verzekerd van een fijne
temperatuur in je woning! Het warm tapwater wordt geleverd vanuit een boilervat dat door de warmtepomp op de
juiste temperatuur gebracht wordt.

Aangenaam klimaat
Alle woningen zijn uitstekend geïsoleerd. Daardoor gaat er in de winter weinig warmte verloren en blijft het in de zomer heerlijk koel in huis. De badkamer wordt voorzien van een elektrische radiator die indien nodig snel voor warmte zorgt.

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aanvragen