Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Oss – Park Zwanenberg fase 4

In fase 04 komen 22 nieuwe woningen in een breed aanbod verschillende woningtypen. Deze keer geen wooncluster maar het eerste deel van de woonstraat.

Wonen met het park aan je voeten!

Het bijzondere van Park Zwanenberg is niet alleen de locatie, maar ook de diversiteit aan woningen. Verschillende generaties vinden hier de woning die bij hen past.

Diverse woningtypes!

Slechts vier woningen van het type Kamille, waarvan één special. Deze zeer grote vrijstaande woningen bieden met gemak onderdak aan een groter gezin. Bij deze woningen is de mogelijkheid om te kiezen voor een ruime zij-uitbouw. De woning wordt hiermee bijna 10 meter breed! Hier creëer je die grote droomkeuken! Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien en een ruime badkamer voorzien van ligbad én douche! Op de 2e verdieping creëer je met gemak nog eens twee extra slaapkamers!

De Klaver L rij- en hoekwoning zijn ideale gezinswoningen en bieden alle ruimte om te leven. Ze hebben een woonoppervlakte van circa 126 m². De woningen hebben een ruime open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met loopdeur naar de achtertuin gelegen op het noord-oosten. Op de verdieping vind je drie slaapkamers en een praktische badkamer. De 2e verdieping is vrij in te delen en biedt genoeg ruimte voor een extra slaapkamer(s) door bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel (uitbreidingsoptie). In de achtertuin kun je heerlijk ontspannen. De woningen beschikken allen over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom. Parkeren kan voor de woning of op het parkeerhof.

Grenzend aan een doodlopend woonstraatje of met uitzicht op het groen liggen deze 3 woningen met een zee van ruimte van het woningtype Klaver XL. Loop via de ruime entreehal de woonkamer in en ontdek dat dit royale herenhuis van bijna 6 meter breed echt groot is. Deze woningen worden uitgevoerd met een standaard zij-uitbouw!

Woningtype Mimosa. Halfvrijstaande woningen waarbij je via de ruime entreehal de leefkeuken inloopt. Ontdek dat dit royale huis echt groot is! Een mooie bonus is de standaard zij-uitbouw dit maakt het direct tot een bijzondere woning! De woonkamer is maar liefst bijna 8,5 meter breed. Een heerlijk huis voor wie van koken houdt, dankzij de grote woonkeuken met ruimte voor een kookeiland en grote tafel voor het hele gezin! Mocht je deze ruimte anders willen benutten dan kan dat uiteraard ook! De keuze is aan jou! Aan de voorzijde ligt je woning direct aan het park. Hierdoor kijk je zowel aan de voor- als achterzijde van de woning naar het groen.

Impressie