Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Oss – WalKwartier

Er gaat iets bijzonders gebeuren in het centrum van Oss. In het hart van Oss, op de locatie van de voormalige V&D, verrijst binnenkort project Walkwartier. Een stoer project met een eigentijdse architectuur, maar ook met verwijzingen naar de rijke bouwhistorie van Oss. Het project wordt aan 4 kanten omringd door bestaande bebouwing, waaronder winkels, horeca, commerciële functies en onderwijs.

Project Walkwartier biedt straks ruimte aan 131 appartementen, allen uniek gelegen en hartje centrum. De diversiteit aan luxe appartementen zorgt ervoor dat iedereen aan z’n trekken komt.

Centraal in het project is ruimte voor het Warenhuis, waar je cultuur kunt opsnuiven en aan kunt deelnemen. Op de meest markante hoeken van het project is plek voor winkels en horeca. Je loopt straks je deur uit en pakt meteen een terrasje! Maar er is meer dan alleen gezelligheid. Er is ook veel ruimte voor groen en privacy. Kom tot rust in de luxe binnentuin van de huurappartementen, op je eigen royale balkon of dakterras van jouw koopappartement. De auto parkeer je in de parkeergarage onder het complex.

Hoogtebeleving

Ben je benieuwd naar het uitzicht vanuit jouw favoriete appartement? Of twijfel je nog op welke verdieping je graag wil wonen? Bekijk de hoogteviews die we hebben laten maken vanuit diverse verdiepingen! Ook kun je het aanzicht vanuit de straat bekijken en rondlopen in diverse appartementen. Vanuit de centrale hal navigeer je gemakkelijk naar de diverse appartementen en hoogteviews.

https://www.vanwanrooij.nl/oss-wal-kwartier/

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aanvragen