Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Uden – Land van Dico – fase 2

Land van Dico. Een nieuwe, rustige woonwijk. Midden in het dorpshart van Uden. Steek de straat over en drink een wijntje op het terras. Of ga snel nog even sporten om de hoek. In Land van Dico zit je dicht bij al het moois dat Uden te bieden heeft. De A50 zorgt voor een uitstekende verbinding richting Eindhoven of Nijmegen.

Land van Dico is dé plek om onbekommerd te wonen met respect voor het industriële verleden en een blik naar de toekomst.

Laat je niet misleiden door de historiserende buitenkant, onderhuids zijn deze vooruitstrevende woningen in twee unieke architectuur-stijlen, klaar voor een groene toekomst. Duurzaam, warmtepomp met bodembron, energieneutraal (0,0 EPC) en toekomstbestendig. Dit zijn een nieuwe generatie woningen.

***

De bouw van de 1e fase van de mooiste nieuwe wijk in Uden is in volle gang. Tijd voor het vervolg! De verkoop van fase 2. Graag laten we je zien welke woningen er in fase 2 komen. Fase 2 bestaat uit 51 woningen. Sommige types ken je al uit fase 1. Andere zijn nieuw. Je kunt kiezen uit diverse breedtematen, midden- of hoekvarianten en diverse uitvoeringen.

Heeft u belangstelling voor een woning uit fase 2?
Inschrijven kan vanaf 18 december 2019 via de website van Land van Dico. Vul het inschrijfformulier in en kies een bouwnummer. Je kunt maximaal 3 voorkeuren doorgeven. Inschrijven kan tot en met 9 januari 2020. Zorg dat jij erbij bent!

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aanvragen