Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Zeeland – Blazoenlaan

Het wordt bijzonder wonen aan de Blazoenlaan te Zeeland! Aan deze straat, in het begin van de groene wijk Repelakker, komen zes levensloopbestendige woningen. Met een volledig woonprogramma op de begane grond bent u in plan Blazoenlaan klaar voor de toekomst.

VERKOOP GESTART

De verkoop van nieuwbouwplan Blazoenlaan in Zeeland is van start. Vanaf heden bent u van harte welkom bij de makelaars om de sfeerbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier af te halen. Ook liggen de technische omschrijving en de verkooptekeningen voor u klaar ter inzage. Uiteraard kunt u de verkoopdocumentatie ook digitaal bij ons opvragen.

Naar verwachting wordt er eind Q1/maart 2023 al gestart met de bouw van de woningen!

Veilig en vertrouwd wonen in een groen en gezellig plan: dat is wonen aan de Blazoenlaan. Hier komen 6 comfortabele levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen in plan Blazoenlaan zijn vormgegeven in een dorpse architectuur. Warm roodbruin wordt afgewisseld met statig antraciet metselwerk en in de gevels zijn prachtige details verwerkt. De mooie luifels, riante overstekken en schitterende dakkapellen benadrukken daarbij de dorpse sfeer en geven de woningen karakter. De afwisseling in de raampartijen maakt daarbij elke woning uniek.

Met het levensloopbestendige woonprogramma op de begane grond zijn de woningen klaar voor de toekomst: uw toekomst! Ervaar het comfort en gemak van gelijkvloers leven, waarbij wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen op één woonlaag. Ideaal dus! Daar bovenop geniet u van een riante zolderverdieping, welke toegankelijk is met een vaste trap. Gebruik deze plek bijvoorbeeld als werk-, sport of hobbyruimte; de keuze is aan u.

In de woningen aan de Blazoenlaan ervaart u volop licht en ruimte dankzij het uitgekiende ontwerp en de praktische indeling. Hierdoor worden binnen en buiten optimaal met elkaar verbonden. Iedere woning beschikt over een bijzonder riante achtertuin. In de fijne voortuin is een parkeerplaats op eigen terrein voorzien.

Impressie

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Aanvragen