Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Zeeland – Repelakker fase 6

Wonen in Repelakker

Repelakker is een mooie nieuwe woonwijk in Zeeland, één van de kernen van de gemeente Landerd. Zeeland is een dorp dat volop leeft. U vindt er een goed winkelaanbod, gezellige café’s en restaurants en een bloeiend verenigingsleven. Er is een peuterspeelzaal, kinderopvang en lagere scholen en er zijn tal van sportclubs en andere verenigingen actief. U woont hier heerlijk landelijk, omgeven door rijk gevarieerde natuur.

Repelakker is een ruim opgezette woonwijk, met veel groen en een kwalitatieve uitstraling. Inmiddels is er in de wijk al een gevarieerd woningaanbod gerealiseerd, waaronder rijwoningen, patiowoningen en twee-onder-één-kapwoningen. Voor elk wat wils dus! Naast de fraaie architectuur zijn vooral de laan, wadi’s en de waterpartijen beeldbepalend in het plan. Het is een wijk waar kinderen lekker buiten kunnen spelen en waar u straks heerlijk rustig woont.

Naast de inmiddels gerealiseerde tweekappers aan de Eikenboogstraat komen nogmaals vier schitterende
twee-onder-één-kapwoningen van het type Kamgras. Type Kamgras is een tweekapper van formaat met
een statige uitstraling. Dankzij de toepassing van hoogwaardige materialen, de combinatie van de warme rode steen met het witte keimwerk en de antracietkleurige gebakken dakpannen en de schitterende raampartijen rondom de woning ontstaat een interessant gevelbeeld. Van binnen zijn de woningen lekker ruim van opzet, met op de verdieping 3 riante slaapkamers en een complete badkamer en een zolderverdieping die u tal van mogelijkheden biedt.

Impressie