Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Zeeland – Repelakker | Parelgras

Twee-onder-één-kapwoningen Parelgras

Op de bouwnummers 59 tot en met 66 in Repelakker komen 8 bijzondere twee-onder-één-kapwoningen. De
woningen zijn uitgerust met een levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, dat wil zeggen dat wonen, koken, slapen en baden op één woonlaag zijn verenigd.

De twee-onder-één-kapwoningen Parelgras zijn opgezet in een dorpse architectuur, met een warm kleurenpallet, metselwerk met veel details, robuuste bakgoten en luifels en schitterende raampartijen. U heeft, geheel kosteloos, de keuze uit de basiswoning en maar liefst twee varianten. Daarnaast zijn er een flink aantal optiemogelijkheden, waaronder het verhogen van de kap. Hierdoor zal er een bijzonder gevarieerd gevelbeeld ontstaan!

De woningen zijn gelegen op mooie percelen, met een fijne achtertuin op het westen, voorzien van een praktische berging.
Aan de voorzijde heeft u parkeergelegenheid op eigen terrein en daarnaast zijn er parkeerplaatsen gelegen aan de Wasmeesterstraat.

De levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen in Repelakker worden gasloos opgeleverd. Hiermee voldoen de woningen aan de nieuwste wettelijke eisen en profiteert u van een duurzame én toekomstbestendige woning.

Impressie