D'n Groene Hof Zeeland

Verkocht

In d’n Groene Hof, gelegen in de nog bijna onontdekte kern Oventje, ontvlucht u de hectiek van alledag. Hier hebt u alle ruimte om rustig te wonen, omringd door het beste uit de natuur.

Met een woning in d’n Groene Hof in Oventje heeft u het goed voor elkaar. Alle woningen voldoen vanzelfsprekend aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid en efficiënt energiegebruik, zonder in te leveren op wooncomfort. De woningen zijn optimaal afgestemd op de hoge eisen van nu.

Het oog wil ook wat. De woningen zijn daarom ontworpen met oog voor esthetiek. Traditionele architectuur en moderne invloeden worden hier op bijzonder fraaie wijze gecombineerd. De woningen ademen duurzaamheid. Ze zijn prima geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Alle woningen in d’n Groene Hof zijn

volledig gasloos. Dat is dus lekker toekomstbestendig wonen. Verder zijn de woningen en percelen over het algemeen bijzonder ruim.

Er worden twee royale patiobungalows, twee stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en zes geschakelde, elegante boerderijwoningen gebouwd.

__

De verkoop van nieuwbouwplan D'n Groene Hof in het Oventje is inmiddels van start gegaan. U bent u van harte welkom om bij de makelaar de sfeerbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier af te halen of op te vragen. Ook liggen de technische omschrijving en de verkooptekeningen voor u klaar ter inzage.

__

Oventje maakt deel uit van de gemeente Maashorst. Dat is een veelzijdige plek. U kunt er lekker door de natuur struinen.

Genieten van het bourgondische leven. Cultureel erfgoed ontdekken. Ooit stroomde hier de Maas. Een breuk in de aardkorst duwde het lang omhoog. Zo’n vrij unieke landstijging heet een horst. Vandaar de naam Maashorst. De gemeente staat voor gastvrij, gemoedelijk en knus. Er is van alles te beleven, maar tegelijkertijd ervaart u hier die heerlijke rust en warmte die zo kenmerkend is voor Brabant.

Natuurinclusief

Wonen in d’n Groene Hof is wonen in een buitengewone, natuurlijke omgeving. Een plek met respect voor de natuur. Er is veel volwassen groen en legio ruimte voor biodiversiteit. In de keuze van beplanting is ruimhartig rekening gehouden met de natuur. Ook de lokale flora en fauna moet zich in d’n Groene Hof immers uitstekend thuis voelen. Net als u.

Onze nieuwbouwmakelaars

Heidi Oosterveen

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

Nikki Verbruggen

Nikki Verbruggen

Adviseur nieuwbouw

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & makelaar nieuwbouw (Partner)

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens