NVM kwartaalcijfers

NVM Open Huizendag: ideale ontmoeting tussen koper en verkoper!

NVM Open Huizendag: ideale ontmoeting tussen koper en verkoper!

Zaterdag 28 maart gaan de deuren weer open: woningbezitters in heel Nederland ontvangen geheel vrijblijvend mogelijke kopers. Denk je als verkoper niet mee te hoeven doen? Dan mis je kansen! Overweeg je te gaan verkopen? Beslis dan nu en pak deze dag mee!

Tijdens de Open Huizendag voelt de zoeker uit heel Nederland zich vrij om ‘breder’ te kijken dan ze op afspraak zouden doen. We zien steeds weer dat er juist deze dag in een wijdere regio wordt rondgekeken. Het gevoel is: even binnenwippen en weer door. Resultaat: meer (onverwachte) kandidaten, dus grotere verkoopkans en, bij grote belangstelling, eventueel hogere opbrengst.

Nú in verkoop is dus interessant. Wij verzorgen een gratis waardebepaling en een professionele marketingbegeleiding op Funda, onze eigen site en in/op (social) media.

Benut deze kans dus. Wij boeken altijd goede resultaten tijdens de NVM Open huizendag, ook in het hogere segment. Aangezien we alle bezoekers van onze woningen in kaart brengen, is er ook bij geen onmiddellijke verkoop nog veel kans dat we snel slagen.

Bekijk ons filmpje, wij nemen jouw woning graag mee!