“Ik ben Van der Krabben gewoon heel erg dankbaar!”Ben en Elly Lamers

Op bezoek bij…
Ben Lamers

Lees het verhaal van de verhuizing van Ben

Ben Lamers woonde tientallen jaren samen met zijn vrouw Elly in Deursen-Dennenburg. In de Hoogstraat, om precies te zijn. In hun jaren ‘30 woning hadden zij een mooie tijd, tot zij besloten te verhuizen. En dat ging niet zonder slag of stoot. Vandaag vertelt hij hoe de verhuizing in zijn werk is gaan, en welke rol Van der Krabben speelde tijdens dit proces. “Ik ben Van der Krabben gewoon heel erg dankbaar”, zo blikt hij terug.

Pascal van Lent"De laagdrempelige uitleg van Harm was fijn want het gaat wel om onze portemonnee en ons huis."

De verkoop

1437 dagen. Dat is het aantal dagen dat het huis te koop heeft gestaan. Het was nu eenmaal een pand dat lastig te verkopen is, dus voor Ben en Elly was de ondersteuning van Van der Krabben zeer welkom. Deze ondersteuning is met volle tevredenheid verlopen, zo vertelt hij. “Ze weten bij Van der Krabben van wanten. Wanneer er vragen van onze kant waren kregen we altijd snel antwoord, waarbij men ook nog eens actief met ons heeft meegedacht. Ondanks dat het een lastig pand is, werden er toch 35 bezichtigingen gepland.”

Recent was er dan eindelijk goed nieuws. Het huis werd verkocht, en de voorlopige koopovereenkomst werd getekend. Totdat er plotseling wat hobbels op de weg verschenen. “Door persoonlijke omstandigheden bij de kopers deden zij op het laatste moment een verzoek tot uitstel”, aldus Ben. “Er brak voor ons een spannende tijd aan, en de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we er slecht van hebben geslapen. Op dat moment heeft André namens Van der Krabben een belangrijke rol vervuld door een brief op te stellen, waarin onder andere stond dat de kopers een zogenaamde waarborgsom van 10% zouden moeten betalen.” Aan de betaling werd uiteindelijk voldaan, en de verkoop ging door. Een mooi moment, zo vervolgt hij met enthousiasme. “Toen de overschrijving uiteindelijk werd beklonken, was naast André ook Joris aanwezig, met wie we het eerste contact bij Van der Krabben hadden. Je zou kunnen zeggen dat de cirkel toen weer rond was.”

Ben Lamers"André heeft namens Van der Krabben een belangrijke rol vervuld door een brief op te stellen, waarin onder andere stond dat de kopers een zogenaamde waarborgsom van 10% zouden moeten betalen. Aan de betaling werd uiteindelijk voldaan, en de verkoop ging door."

Hun plekje gevonden

Momenteel zitten ze, blij en tevreden, helemaal op hun plek in hun nieuwe huis in Heesch. De volgende vakantie naar de Caraïben is nog niet geboekt, maar het zou zomaar kunnen dat dit niet zo lang meer gaat duren. En gelijk hebben ze!

zaterdag 7 april OPEN HUIZEN DAGOok verhuisplannen? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij de Open Huizen Dag op zaterdag 7 april 2018. Een afspraak maken is niet nodig. Benieuwd welkehuizen meedoen? Bekijk dan onze speciale ‘Open Huizen Dag-pagina!

In beeld..