"Het hele proces van verkoop én aankoop klopte in elk opzicht!”Harold Goossens

Op bezoek bij…
Familie Goossens

Lees het verhaal van Harold, Jessica en Lonne

Hemelsbreed is het slechts 270 meter: De afstand tussen Muntmeester 89 en Kroon 60 in Uden. Begin dit jaar verhuisden Harold (46), Jessica (42) en Lonne (7) van de Muntmeester naar de Kroon, zij lieten het huis op nummer 89 achter. Hier woonde het stel ruim dertien en een half jaar en werd hun dochter Lonne geboren. Dit is het verhaal over een razendsnelle verhuizing van een jong gezin in Uden. “Binnen drie dagen was alles geregeld”, blikken ze terug. “Het hele proces van verkoop én aankoop klopte in elk opzicht!”

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Harold GoossensToen tipte Dave ons namens Van der Krabben over Kroon 60, een woning die in de stille verkoop kwam. Hij vroeg ons of we er vast een keer wilden kijken.

Zo spoedig als de aan- en verkoop verliepen, zo spoedig verliep ook de verhuizing zelf. “Een groot voordeel was natuurlijk de korte afstand tussen het oude en nieuwe huis, waardoor delen van de huisraad zelfs te voet verhuisd konden worden. “Na twee dagen was de keuken al helemaal ingericht. We hadden bovendien uitstekend contact met de kopers en verkopers, waardoor een goede afstemming tot stand kwam. Het hele proces van verkoop én aankoop klopte in elk opzicht!”

Momenteel zitten Harold, Jessica en Lonne helemaal op hun plek in de twee-onder-een-kapwoning in Uden-Zuid. Het vele daglicht en de extra ruimte heeft hen goed gedaan. “Iedere dag genieten we van dat metertje meer. Ook onze dochter voelt zich hier helemaal thuis. Bovendien zijn onze ervaringen met de rest van de buurt zeer positief. Het grote aantal voorzieningen, de nette straten en meer dan voldoende groen maakt het wonen in deze buurt zeer aangenaam.”

Nu, een aantal maanden na de verhuizing, is het ook hét moment om terug te blikken op hun ervaringen met Van der Krabben. “Van der Krabben heeft ons fantastisch begeleid in de aan- en verkoop. Bij de verkoop van Muntmeester 89 was er veel animo en volgden er al snel twee biedingen. Men speelde deze biedingen niet tegen elkaar uit, wat resulteerde in een transparante handelswijze. Wat betreft de aankoop van Kroon 60 was het natuurlijk fantastisch dat Dave ons van te voren al tipte. Het huis sloot bovendien precies aan op onze wensen. Een uitstekende inschatting dus. Het snelle proces dat Van der Krabben faciliteerde inclusief het actief meedenken, heeft ervoor gezorgd dat we met een prima gevoel terugkijken op de verhuizing. Of we nu met een drankje in onze tuin zitten, of gitaar spelen in onze woonkamer. We zijn een tevreden gezin! ”

Weten wat Van der Krabben voor jou kan betekenen? Bekijk ons dienstenaanbod, of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar!

In beeld..