“De laagdrempelige uitleg van Harm was fijn want het gaat wel om onze portemonnee en ons huis.”

Pascal van Lent

Op bezoek bij…
Pascal van Lent

Lees het verhaal van Pascal

Jaren geleden stond Pascal van Lent (44) met zijn beste vrienden op een camping in Maastricht. Hier ontmoette hij Laura, en ze besloten na een paar leuke dagen nummers uit te wisselen. Twee weken later besloot Pascal contact met haar op te nemen. Dat was het moment waarop hij erachter kwam dat Laura niet in de buurt woonde. Sterker nog, Laura kwam uit Sneek. Toch sloeg de vonk over en na een half jaar op en neer reizen tussen Oss en de mooie stad in Friesland, besloot Pascal bij Laura in Sneek te gaan wonen.

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Pascal van Lent Het contact is laagdrempelig, professioneel en klantgericht. In mijn eigen werk streef ik hier ook met mijn team naar, en nu mag ik zelf bij Van der Krabben ervaren hoe prettig dit is voor een klant!”

In het kader van het nieuwbouwproject kwam het gezin in aanraking met Van der Krabben. “Als echte Ossenaar zijnde kende ik Van der Krabben al lang”, legt hij uit. “Toen het nieuwbouwproject ter sprake kwam, hebben we erg veel aan Van der Krabben gehad. We hebben allereerst een gesprek met Harm van der Pas aangevraagd om ons goed te laten informeren. We kregen hier een open, onafhankelijk en eerlijk advies. “Voor ons is het geen dagelijkse materie en dus maakte Harm ons wegwijs in de wereld van de nieuwbouw en hypotheken. Harm legde alles uit in jip-en-janneke taal en visualiseerde het proces dat eraan zat te komen. Ik kan me zijn tekeningen nu nog steeds voor de geest halen. Ideaal, want is niet onze wereld, maar het gaat wel om onze portemonnee en ons huis!”

Als gevolg van de toekomstige verhuizing moet het huis aan de Bernardus IJzerdraatstraat verkocht worden. Ook hiervoor klopte Pascal bij Van der Krabben aan en ging het gesprek aan met Ralph Timmermans. “Het huis kan in de verkoop omdat alles voor de nieuwbouw geregeld is. Ralph helpt ons met de verkoop van onze huidige woning. Ook hier is het gevoel goed door het heldere advies en de ondersteuning die we van Ralph en het team bij Van der Krabben krijgen.”

Al met al is Pascal zeer tevreden over Van der Krabben als makelaar en hypotheekadviseur. Hij is zelfs zo tevreden dat hij onlangs ook nog de verkoop van het huis van zijn ouders via Van der Krabben liet regelen. “Ontzorging is voor mij echt hét sleutelwoord dat aansluit bij de manier van werken met Van der Krabben. Het contact is laagdrempelig, professioneel en klantgericht. In mijn eigen werk streef ik hier ook met mijn team naar, en nu mag ik zelf bij Van der Krabben ervaren hoe prettig dit is voor een klant!”

Pascal, groot liefhebber van de Formule 1, kan niet wachten tot zijn nieuwbouwwoning klaar is, om dan rustig voor de TV Max Verstappen naar de wereldtitel te zien rijden. Zorgeloos, en helemaal op zijn plek!

In beeld..