NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-over vdk

Over Van der Krabben


Thuis in de regio!

De geborgenheid van thuis, weten dat daar je plek is. Dàt is wat wij hebben met het woon- en werkgebied in Oss en Uden. Het is onze regio, we voelen ons er thuis. We weten wat er leeft, kennen alle ins en outs die het wonen en leven hier zo prettig maken en dragen dat graag uit.
Lees meer


Kantoren


Zowel in Oss als in Uden beschikken we over markante vestigingen met goede parkeergelegenheid.
Kantoor Oss
Kantoor Uden


Onze mensen


Persoonlijk contact vinden wij het prettigst. Maar als je in eerste instantie een gezicht bij een stem zoekt, vind je die hier.
Kantoor Oss
Kantoor Uden


Werkgebied


Onze basis ligt in Oss, maar alweer ruim 10 jaar geleden zijn we ook in Uden gestart. En ook daar zijn we met onze no-nonsense aanpak inmiddels uitgegroeid tot de meest verkopende makelaar in de regio.
Lees meer


Samen in de regio!


Als je meer dan een eeuw actief bent in de regio Oss, dan voel je je ook zeer betrokken bij alles wat er in die regio speelt. En hoewel de band met de regio Uden minder lang is, voelen we ook daar onze sociale verantwoordelijkheid.
Lees meer


Van der Krabben app


Mis niets met onze Van der Krabben-app! Van der Krabben heeft een mobiele app ontwikkeld om onze klanten nog beter op de hoogte te houden van ons aanbod.

Lees meer


Disclaimer en uw privacy


Wij zijn ons ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.
Disclaimer
Privacybeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren