NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-over vdk-mvo

Samen in de regio!

Als je meer dan een eeuw actief bent in de regio Oss, dan voel je je ook zeer betrokken bij alles wat er in die regio speelt. En hoewel de band met de regio Uden minder lang is, voelen we ook daar onze sociale verantwoordelijkheid.

Die gaat verder dan het sponsoren van leuke (sport-)activiteiten. Wij staan ook vierkant achter de doelstellingen van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In het kader daarvan zijn enkele vruchtbare samenwerkingen opgebouwd met regionale bedrijven en instellingen.Social enterprise IBN


Voor het digitaliseren van het archief zijn wij een samenwerking aangegaan met IBNnl Document-Services. IBN is een Social Enterprise met vestigingen in Oss, Uden en Veghel en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op volwaardigheid door echt werk.

Zo is IBN onlangs ook een samenwerking aangegaan voor het uitvoeren van de Participatiewet met verschillende gemeenten in Noordoost-Brabant zoals te lezen is in dit artikel.
Website IBN Facilitair
Kunstfabriek Oss


We zijn een samenwerking aangegaan met De Kunstfabriek Oss. Kunstfabriek Oss is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar. Een van de creatief begeleiders aan het woord: "We dagen deze mensen uit om hun eigen creativiteit te ontwikkelen zodat ze vanuit hun eigen beleving kunstenaar kunnen worden. Ze maken in eerste instantie kennis met verschillende kunstvormen zoals mozaïek, papier-maché, schilderen, werken met textiel of beeldend werk. Nadat ze alles hebben uitgeprobeerd, gaan we kijken wat ze leuk vinden, waar ze aanleg voor hebben en wat ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen."
Zij maken voor ons de relatiegeschenken welke volledig met de hand beschilderd worden, waardoor ieder geschenk uniek is. Wij zijn dan ook erg blij met deze samenwerking! En de resultaten mogen er zijn!

De enthousiaste medewerkers en hun werken zijn nu te bekijken op Facebook en op de nieuwe website www.kunstfabriekoss.nl. Of u brengt een bezoek aan het atelier, gevestigd aan het St. Barbaraplein 3 in Oss (achter de Groene Engel).
Facebookpagina Kunstfabriek Oss
DepostBode


Onze post wordt verzorgd voor de DepostBode. DepostBode is een initiatief die mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans geeft om te kunnen werken. ‘De mens’ staat in deze organisatie centraal en ook wij vinden dit erg belangrijk. De postbodes die onze post verzorgen kennen wij persoonlijk en dat is een enorm pluspunt. De route waar wij onder vallen wordt gedaan door één postbode. De medewerkers zijn betrokken en je kunt met een gerust hart de post aan hun overlaten.
Website DepostBode
Bureau Disa


Bureau Disa is een bureau voor dagbesteding, integratie, sociale activering en verzorgt onze groenvoorziening. De werkzaamheden die deze mensen met een beperking doen zijn tuin en groen gerelateerd. Dit kan het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin zijn.
Website Bureau Disa
Tafelronde 73


Tafelronde 73 is een initiatief voor en door mannen onder de 40 jaar uit Oss. Het doel van deze vereniging is een onderlinge vriendschap en daarbij het stimuleren en ontplooien van haar leden. Daarnaast zet zij zich in voor het maatschappelijk aspect in de regio Oss, zoals het organiseren van Fuif 16, een dansfeest voor het goede doel, (de Voedselbank en Stichting Vier Het leven worden hierdoor gesteund) welke mede dankzij onze steun een mooi bedrag heeft opgeleverd.
Website Tafelronde 73Bike my day


Bike my day daagt teams uit mee te fietsen voor Villa Joep. Villa Joep is een stichting die zich in zet tegen de strijd van neuroblastoom kinderkanker. Tijdens Bike my day leg je per team een wielertocht af van 400 km, 20 rondes van 20 km. De schoonzoon van André heeft samen met zijn team deze uitdaging tot een prachtig einde gebracht.
Website Bike my day
Stichting Dans


Stichting Dans biedt balletdansers uit Oss een podium. Twee keer per jaar is er een prachtige uitvoering die wordt verzorgd door Balletschool Dimphy. Om deze uitvoeringen te laten draaien is er verschillende ondersteuning nodig. En ook wij dragen daar graag aan bij.
Website Stichting Dans
De Piek


In 2015 hebben wij een bijdragen geleverd aan de burendag in de Piekenhoef, Berghem. Er was toen een prachtig rad van fortuin waar leuke spellen mee gespeeld zijn. In het verleden zijn er veel woningen verkocht in de Piekenhoef. Op dit moment hebben wij nog steeds woningen in de verkoop in deze prachtige wijk.
Muze Misse


Elke zomer in juli vindt in het Jan Cunenpark in Oss het Muze Misse Festival plaats. Dit is een festival voor jong en oud en vindt één keer per jaar plaats. Het festival heeft 2 podia waar verschillende bekende artiesten optreden. Ruim 6000 mensen hebben het festival in 2016 bezocht.
Website Muze Misse
MHC Oss, hockeyclub


Hockeyclub MHC Oss is in 1999 ontstaan en is met 1300 leden de grootste hockeyclub van Oss. De club beschikt over 5 prachtige velden waarvan 2 watervelden en 3 zandvelden. De club bouwt haar toekomst op een aantal kernwaarden waaronder sportiviteit, respect en gastvrijheid. Zij geven leden de kans zich de ontwikkelen op sportief, sociaal en maatschappelijk niveau. Naast deze kernwaarden is het vooral ook een erg gezellige club waar jong en oud geniet van de sport.
Website MHC Oss
s.v. Oss ‘20


s.v. Oss ’20 is de oudste voetbalclub in Oss en opgericht in 1920. Meer dan 1100 leden zijn actief lid van de club welke ook veel activiteiten organiseert rondom het voetbal. Het motto ‘Meer dan voetbal alleen’ is hier dan ook van toepassing. Een stukje Osse historie kun je deze club wel noemen en daarom vinden we het belangrijk hieraan bij te dragen zodat de club met trots kan blijven bestaan.
Website Oss '20
RKSV Margriet


RKSV Margriet is een van de grootste sportverenigingen van Oss. De voetbalclub bestaat sinds 1946 en heeft een kleine 1100 leden. De meest bekende voetballer die heeft gespeeld bij RKSV Margriet is niemand minder dan Ruud van Nistelrooy. Ruud heeft de Ruud van Nistelrooy academie opgezet die zich inzet voor kansarme kinderen, door ze naschoolse begeleiding te bieden. Deze wordt gegeven in het jeugdhonk van RKSV Margriet. Een erg mooi initiatief waar RKSV Margriet graag een steentje aan bijdraagt.
Website RKSV Margriet
Berghem Sport


In 1939 werd deze voetbalvereniging opgericht, nu ruim 80 jaar laten telt de club 54 teams. Naast de voetbalwedstrijden organiseert Berghem sport ook veel andere activiteiten voor hun leden. Zowel voetbal gerelateerd als andere activiteiten.
Website Berghem Sport
UDI’19


UDI’19 is opgericht in 1919. De voetbalclub heeft momenteel meer dan 1600 leden en heeft een prachtige accommodatie met 7 wedstrijdvelden en 3 trainingsvelden. UDI’19 bouwt zijn toekomst verder mede door de vele vrijwilligers die de club rijk is. Begin 2012 is er een eigen voetbalschool opgericht met de naam Rabo Voetbalacademie UDI’19.
Website UDI '19
FC Uden


De voetbalclub FC Uden is in 1971 opgericht en heeft ondertussen ruim 600 leden. Sportpark “De Vlasakker” is hun thuisbasis en hier bevinden zich vier wedstrijdvelden waarvan één kunstgrasveld, een trainingsveld en een verhard veldje.
Website FC Uden
Helios Tennis Oss


De tennisvereniging Helios bestaat 70 jaar en heeft een groot aantal recreatiespelers en prestatiespelers. In totaal beschikt de club over 10 kunstgrasbanen, 1 minibaan en een oefenkooi. Een eigen clubhuis zorgt er voor dat het hier altijd gezellig is, zowel na trainingen als na wedstrijden. De club is gebouwd op een aantal kernwaarden zoals gezellig, sociaal, positief en open, die je tijdens een bezoek aan de tennisvereniging zeker terug zult vinden.
Website Helios
SCVO Carnavalsvereniging


SCVO is de overkoepelende vereniging van carnaval in Oss. Ze organiseren en stimuleren de carnavalsactiviteiten samen met andere verenigingen in Oss. Bijvoorbeeld het Pronkconcert, de grote carnavalsoptocht, het Sokkenbal, de Boerenbruiloft en nog vele andere activiteiten.
Website SCVO
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren