NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Andr 25 jaar NVM makelaar!

Gepubliceerd door Joris Welten op 21 februari 2017
Hij had er zelf niet zo bij stilgestaan, vertelde hij ons. ‘Dat heb je als je elke dag nog met zoveel plezier aan de slag gaat’, kwam er lachend achteraan. De verrassing was dus compleet afgelopen vrijdag toen collega’s, familie en de NVM hem feliciteerden met zijn 25-jarig jubileum als NVM makelaar. 
Lees meer

Megen Monumentendorp vol jonge mensen

Gepubliceerd door André Louwers op 15 februari 2017
Megen staat, zeker regionaal, bekend als een prachtig monumentendorp langs de Maas. Het water biedt volop vertier. Het dorp heeft knusse klinkerstraatjes, lokaal bekend als ‘op de keien’, met romantische gevels en hier en daar een leuk winkeltje of restaurant. Megen is op zich misschien klein, maar er is veel te doen.
Lees meer

Lith, wonen aan de maas

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 9 februari 2017
Bij Lith past de uitspraak ‘klein maar fijn’. Door het boek van Antoon Coolen, de film van Fons Rademakers die ook weer een toneeluitvoering heeft gehad en zelfs een eigen muziekwerk met de naam ‘dorp aan de rivier’ krijgt het dorp bovengemiddelde belangstelling. Maar de Maas is natuurlijk de echte trekpleister, waarbij je vaak mensen gezellig op een bankje naar de boten ziet kijken die de Prinses Margrietsluizen passeren. Het pontje zorgt voor snelle verbindingen. De Lithse Ham is een perfect recreatiegebied waar je heerlijk kunt surfen, waterskiën, zeilen of picknicken.
Lees meer

Berghem: volop in beweging

Gepubliceerd door Joris Welten op 25 januari 2017
Lommerrijk, bosrijk wonen onder de rook van Oss, bijna net zo dichtbij alle stadse voorzieningen als wanneer je achterin in de Ruwaard of Oijenze Zij woont. Voor en tijdens ‘de crisis’ uitgebreid met grote en kleinere nieuwbouwwijken, waardoor het woningaanbod relatief groot is. We zien het tij nu keren, wat ook dor het gunstige prijsniveau wordt veroorzaakt.
Lees meer

Energiek op pad

Gepubliceerd door André Louwers op 18 januari 2017
Het is zo makkelijk, je stapt in de auto en rijdt naar je volgende afspraak. Op die manier leggen we jaarlijks ongelofelijk veel korten afstanden af, voor bezichtigingen , overleg, etc. als je de agenda echter net even anders opzet, bedachten wij, kunnen wij het veel beter aanpakken! Gezonder voor onszelf, milieubewuster voor de plek waar we leven, energiebesparend, onderhoudsarm… pak de fiets!
Lees meer

Schaijk, veelzijdig en gezellig

Gepubliceerd door Joris Welten op 11 januari 2017
Het dorp kent een royale, groene opzet met veel vrijstaande woningen op grote percelen. Dat maakt het er rustig en ontspannen wonen. Het wordt omringd door natuur: aan de noordzijde Herpenduin, aan de zuidzijde de uitgestrekte Maashorst. Uden en Oss zijn de nabijgelegen grotere plaatsen met stedelijke voorzieningen. De aansluiting op het rijkswegennet (A59/A50/A2) is uitstekend.
Lees meer

Preview: woning in beeld vr Funda!

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 2 januari 2017
Als koper wordt het weer belangrijk(er) er snel bij te zijn... als verkoper wil je zo snel mogelijk actie. Beide partijen worden gediend met onze Preview: een vooraankondiging van woningen die in de verkoop komen maar nog niet op de website of Funda staan. Foto's, tekst en mogelijke film zijn in de maak, maar u kunt de woningen nu al bekijken en onze opdrachtgevers kunnen hierdoor soms wel héél snel al kijkers krijgen!
Lees meer

Duurzaam wonen in Oss

Gepubliceerd door André Louwers op 30 december 2016
Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent goede voornemens. Wellicht heb je wel eens zitten denken aan duurzamer wonen in 2017. In Oss zijn we er al volop mee bezig. Zo is de woning in de Potgieterstraat in Oss volledig omgebouwd tot duurzame woning.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren