NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Woningmarkt regio Oss ontwikkelt gezond positief

Gepubliceerd door Joris Welten op 22 april 2016
15% meer transacties in het eerste kwartaal dan een jaar geleden; bijna 50% daling in de verkooptijd van een woning. Ook een duidelijke stijging in de verkoop van het aantal woningen met een oppervlakte van meer dan 130 m2 met een transactieprijs boven de drie ton. Prachtige cijfers die aantonen dat we het ook in deze regio weer aandurven stappen te zetten.  Interessant daarbij is zeker dat de woningprijzen in dat geheel momenteel nog gelijk blijven.
Wat dat voor u betekent?
Lees meer

Onverminderd succesvol De NVM Open Huizen Dag

Gepubliceerd door Joris Welten op 7 april 2016
Alom positiviteit op de woningmarkt: in de meeste gemeentes zijn de koopprijzen nog altijd uiterst aantrekkelijk en zien we de markt aantrekken, wat zich vertaalt in een langzaam teruglopend aanbod. In de regio Oss heerst geen gekte zoals in de grote steden, maar we merken heel duidelijk een gezond en toenemend herstel. De naar het zich laat aanzien voorlopig nog laag blijvende rente en het handhaven van de NHG grens op 245.000,-- doen ook een belangrijke duit in het zakje. Het maakte 2 april tot een mooie NVM Open Huizen Dag die bijna 300 bezoeken opleverde bij onze ruim 100 deelnemende woningen.
Lees meer

NHG-kostengrens blijft op € 245.000,-

Gepubliceerd door NVM op 30 maart 2016
De kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) blijft dit jaar op € 245.000. Hierover heeft het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), de uitvoerder van de NHG, overeenstemming bereikt met minister Blok voor Wonen en Rijksdienst. In het licht van de gestegen huizenprijzen wordt de verlaging van de kostengrens per 1 juli naar € 225.000 niet doorgevoerd. Vanaf 1 januari 2017 wordt de kostengrens gekoppeld aan de gemiddelde huizenprijs.
Lees meer

Open Huizen Dag op zaterdag 2 april 11.00-15.00

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 21 maart 2016
Op één dag vijf, tien, twintig, dertig woningen bekijken? Zet dan zaterdag 2 april vast in de agenda. Dan is namelijk weer de Open Huizen Dag van de NVM. Op honderden adressen in de gemeente Oss staan dan de deuren wijd open. Een ideale gelegenheid om te kijken, te vergelijken, sfeer te proeven en de bijzondere klik te voelen.
Lees meer

Park Zwanenberg - Start verkoop | fase 2

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 9 maart 2016
Je bent van harte uitgenodigd voor de start verkoop op donderdag 10 maart aanstaande.

Locatie | Van der Krabben Makelaardij, Kruisstraat 21 Oss
Tijdstip | van 16.00 - 20.00 uur

Hier kun je het verkoopmagazine met alle verkoopinformatie in ontvangst nemen alsmede de prijslijst en het inschrijfformulier. Graag informeren wij je dan over de compleetheid van de woningen alsmede over de vele mogelijkheden. Je kunt je belangstelling middels het inschrijfformulier kenbaar maken en dit formulier tot en met vrijdag 18 maart inleveren. In de week van 21 maart berichten we je over de inschrijving.
Lees meer

Weer volop beweging in de Piekenhoef

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 16 februari 2016
Piekenhoef, de populaire wijk aan de rand van Berghem is weer volop beweging. Begin dit jaar ging een nieuwe fase met Oleander-bungalows in de verkoop. En op 19 februari volgt een reeks riante rij- en hoekwoningen van het nieuwe type Hortensia. Bijzonder aan de Piekenhoef is dat bewoners bijna allemaal erg positief zijn over hun wijk. Ze willen er nooit meer weg! Kies jij ook voor deze ruim opgezette, groene woonomgeving?
Lees meer


Vorige1...910111213
Volgende


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren