NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Start verkoop bouwkavels Weverstraat in Geffen

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 28 november 2016
Op dinsdag 29 november start de verkoop van de bouwkavels in de Weverstraat in Geffen. Er zijn in totaal 11 bouwkavels die in de verkoop gaan.
Lees meer

Start verkoop Piekenhoef

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 23 november 2016
In de Piekenhoef aan de rand van Berghem en natuurgebied Herperduin is het prachtig wonen. Op vrijdag 25 november presenteren we een grote diversiteit aan woningen van een nieuwe fase in de mooie wijk.
Ben jij toe aan verandering? En zie jij wonen in één van de mooie tweelaagse starterswoningen, geschakelde gezinswoningen, tweekappers, vrijstaande woning of patiobungalows helemaal zitten?

Kom dan tussen 17.00 en 18.30 uur langs in het schoolgebouw van de 2e stroming aan het Knolgroenveld 1 in de Piekenhoef, Berghem

Lees meer

Wij gaan verbouwen

Gepubliceerd door Joris Welten op 17 november 2016
Vandaag start de verbouwing van ons kantoorpand aan de Kruisstraat in Oss. Tijdens de verbouwing blijft ons kantoor gewoon geopend. Wij verwachten geen storingen of problemen maar mocht u ons telefonisch niet kunnen bereiken dan verzoeken wij u een mail te sturen naar oss@krabben.nl. Bedankt voor uw begrip en graag tot ziens!
Lees meer

Verkoop gestart Repelakker fase 3!

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 17 november 2016
Het prachtige nieuwbouwproject de Repelakker is alweer bij fase 3 aangekomen. Denkt u aan nieuwbouw, dicht in de buurt van hartje Zeeland? Wacht dan niet te lang want de verkoop van deze fase is al begonnen.
Lees meer

Presentatie nieuwe fase Piekenhoef

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 10 november 2016
Benieuwd naar de nieuwe fase in de Piekenhoef? Op vrijdag 25 november worden de prachtige tweelaagse woningen, geschakelde rij- en hoekhuizen, tweekappers, vrijstaande woningen en bungalows gepresenteerd. 
Lees meer

Ontwikkelingen Piekenhoef

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 28 oktober 2016
Ruim 50 nieuwe woningen die, als alles volgens planning verloopt, eind november in verkoop gaan. Daarmee start de ontwikkeling van de laatste 300 woningen voor een divers publiek.

Van vrijstaande woningen en tweekappers tot starterswoningen. Op ruime kavels gelegen aan dorpse straatjes met ieder een eigen karakter.

Precies waar de bewoners van de wijk zo van houden. “Wie in de Piekenhoef woont, wil er meestal nooit meer weg!”


Lees meer

Pak subsidie op ‘groene’ energie!

Gepubliceerd door André Louwers op 26 oktober 2016
Duurzaam is goed. Een duurzame woning geeft positieve aandacht bij verkoop van uw woning.  Wist u dat het Ministerie van EZ sinds 2016 de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kent? U kunt er een tegemoetkoming mee krijgen in de aanschaf van bijvoorbeeld zonneboilers en warmtepompen.
Lees meer

Veelzijdig bedrijfsonroerend goed

Gepubliceerd door André Louwers op 20 oktober 2016
We staan bekend in onze regio als de woningmakelaar bij uitstek. Ook in bedrijfsonroerend goed kennen wij echter goed de weg. En niet alleen omdat ons oordeel vaak wordt ingeschakeld bij taxatie van dergelijke panden. We hebben zelf een veelzijdige selectie aantrekkelijke bedrijfspanden in portefeuille.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren