NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Start nieuwbouw Vogelbos in Langenboom

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 29 juli 2016
Op vrijdag 5 augustus 2016 is het zover! Dan starten we met de verkoop van 6 tweekappers nieuwbouwplan Vogelbos te Langenboom.
Lees meer

Prijzen stijgen en aanbod daalt!

Gepubliceerd door Dave de Jongh op 22 juli 2016
De prijzen stijgen flink en het aanbod daalt. Van der Krabben scoort ver boven gemiddelde cijfers van de regio!

Als we even over de Nederlandse woningmarkt vliegen, meldt de NVM dat er nog nooit zoveel woningen in een kwartaal zijn verkocht als het afgelopen kwartaal!! Een groei van bijna 22%, met stijgende prijzen en dalend aanbod.


Lees meer

Vakantietijd .... maar wij gaan door!

Gepubliceerd door Onno Ernst op 20 juli 2016
Vakantie ... er heerlijk tussenuit in eigen land of naar het buitenland. Of gewoon lekker thuis blijven, want ook in onze eigen mooie regio zijn er legio mogelijkheden om er op uit te trekken.
Als het weer een beetje meewerkt ...
Lees meer

Starterslening Uden? Haast je!

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 13 juli 2016
Starterslening Uden? Haast je!

Met een starterslening is het eenvoudiger om je woning te financieren. De eerste drie jaar betaal je immers geen rente en aflossing over dit bedrag, wat voor jou als startende op de woningmarkt nét dat kleine verschil kan uitmaken om die woning die je graag wilt, te kunnen kopen.
Lees meer

De Piekenhoef type Hortensia - Neem een kijkje op de bouwlocatie!

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 5 juli 2016
Neem 8 juli een kijkje op de bouwlocatie Hortensia.
In nieuwbouwwijk de Piekenhoef kun je op 8 juli tussen 17.00 en 18.00 uur een kijkje nemen op de bouwlocatie van de Hortensia-woningen tussen het Preiveld en de Lijnzaadweg. Er is een makelaar aanwezig om te laten zien waar de woningen komen en al je vragen te beantwoorden. De verschillende bouwkavels zijn uitgezet zodat je zelf kunt ervaren hoe groot de Hortensia-woning is en hoe mooi ze liggen in de wijk.
Lees meer

Start nieuwbouw Repelakker in Zeeland

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 4 juli 2016
Op vrijdag 8 juli 2016 is het zover! Dan starten we met de verkoop van 4 tweekappers van het type Kamgras in nieuwbouwplan Repelakker te Zeeland.
Lees meer

Van der Krabben Makelaardij levert alleen maar méérwaarde op

Gepubliceerd door Dave de Jongh op 1 juli 2016
De huizenmarkt trekt aan en dat is voor velen reden om hun huis in de verkoop te zetten. Vanuit kostenbesparing probeert een toenemend aantal mensen de woning zelf te verkopen. Lees hier hoe onze makelaars van Van der Krabben Uden daarover denken.

Lees meer

Thuis in de regio!

Gepubliceerd door Joris Welten op 29 juni 2016
We hebben een nieuwe slogan … en dat is niet voor niets! We voélen ons hier niet alleen al meer dan een eeuw als een vis in het water, we zíjn ook thuis in deze regio; tot in de ‘haarvaten’ van de kleinste dorpen die tot het gebied in een wijde boog rond Oss en Uden behoren, proberen wij u te ondersteunen bij aan- of verkoop van onroerend goed.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren