NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Nieuwbouwplan De Hertogin te Oss

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 15 juni 2016
Vrijdag 17 juni a.s. vanaf 15:00 uur is de verkoopdocumentatie af te halen op het kantoor van Van der Krabben makelaardij

6 Verrassend grote woningen aan de Hertogin Clementiastraat.

De Hertogin Clementiastraat is gelegen tussen de Ussenstraat en Zaltbommelseweg in de gezellige wijk Krinkelhoek. Het is een rustige straat met prachtige volgroeide bomen. Een aantal winkels, waaronder een supermarkt, zijn om de hoek. Het centrum, waar altijd wel wat te doen is, ligt op 10 minuten loopafstand.

Lees meer

Reservefonds verplicht voor VvE's

Gepubliceerd door Maurits Zwijgers op 14 juni 2016
Het is al sinds 2008 verplicht voor VvE’s om een reservefonds te hebben voor het bekostigen van groot onderhoud aan het appartementencomplex.
Lees meer

De Kwekerij - Parkachtig wonen midden in Oss

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 2 juni 2016
Daar waar park en stad elkaar ontmoeten krijgt Oss een prachtig nieuw wijkje: De Kwekerij. Wonen in en aan het park, in een nieuw stukje Oss aan de rand van de talentencampus op de plek waar ooit tuincentrum Zwanenberg heeft gestaan.

Het terrein van het voormalige tuincentrum wordt omgetoverd tot een groen opgezette wijk waarbij het park letterlijk tot aan de woningen doorloopt.

In de eerste fase zijn 22 woningen in de verkoop, waarvan 4 bungalows, 10 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen. In de tweede fase komen nog eens 18 rijwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

De Kwekerij wordt onderdeel van het nieuwe Sibeliuspark en ligt vlakbij alle voorzieningen van de Talentencampus en het winkelcentrum De Ruwert.

Start verkoop fase 1 in september 2016, neem contact op met ons kantoor en schrijf je nu alvast in!
Lees meer

Score mei nu al 27, 50% binnen 50 dagen!

Gepubliceerd door Onno Ernst op 28 mei 2016
De goede geluiden die uit de woningmarkt komen, moeten iedereen wel opvallen. U durft het weer aan om stappen te zetten en de eveneens goede geluiden over de economie sterken u daarbij. Fijn, zo kunnen veel mensen hun uitgestelde plannen oppakken. Het vertaalt zich deze maand bij ons in de verkoop van 1 woning per dag, oftewel 27 woningen deze maand.
Lees meer

Woningmarkt regio Oss ontwikkelt gezond positief

Gepubliceerd door Joris Welten op 22 april 2016
15% meer transacties in het eerste kwartaal dan een jaar geleden; bijna 50% daling in de verkooptijd van een woning. Ook een duidelijke stijging in de verkoop van het aantal woningen met een oppervlakte van meer dan 130 m2 met een transactieprijs boven de drie ton. Prachtige cijfers die aantonen dat we het ook in deze regio weer aandurven stappen te zetten.  Interessant daarbij is zeker dat de woningprijzen in dat geheel momenteel nog gelijk blijven.
Wat dat voor u betekent?
Lees meer

Onverminderd succesvol De NVM Open Huizen Dag

Gepubliceerd door Joris Welten op 7 april 2016
Alom positiviteit op de woningmarkt: in de meeste gemeentes zijn de koopprijzen nog altijd uiterst aantrekkelijk en zien we de markt aantrekken, wat zich vertaalt in een langzaam teruglopend aanbod. In de regio Oss heerst geen gekte zoals in de grote steden, maar we merken heel duidelijk een gezond en toenemend herstel. De naar het zich laat aanzien voorlopig nog laag blijvende rente en het handhaven van de NHG grens op 245.000,-- doen ook een belangrijke duit in het zakje. Het maakte 2 april tot een mooie NVM Open Huizen Dag die bijna 300 bezoeken opleverde bij onze ruim 100 deelnemende woningen.
Lees meer

NHG-kostengrens blijft op € 245.000,-

Gepubliceerd door NVM op 30 maart 2016
De kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) blijft dit jaar op € 245.000. Hierover heeft het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), de uitvoerder van de NHG, overeenstemming bereikt met minister Blok voor Wonen en Rijksdienst. In het licht van de gestegen huizenprijzen wordt de verlaging van de kostengrens per 1 juli naar € 225.000 niet doorgevoerd. Vanaf 1 januari 2017 wordt de kostengrens gekoppeld aan de gemiddelde huizenprijs.
Lees meer

Open Huizen Dag op zaterdag 2 april 11.00-15.00

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 21 maart 2016
Op één dag vijf, tien, twintig, dertig woningen bekijken? Zet dan zaterdag 2 april vast in de agenda. Dan is namelijk weer de Open Huizen Dag van de NVM. Op honderden adressen in de gemeente Oss staan dan de deuren wijd open. Een ideale gelegenheid om te kijken, te vergelijken, sfeer te proeven en de bijzondere klik te voelen.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren