NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

De Piekenhoef type Hortensia - Neem een kijkje op de bouwlocatie!

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 5 juli 2016
Neem 8 juli een kijkje op de bouwlocatie Hortensia.
In nieuwbouwwijk de Piekenhoef kun je op 8 juli tussen 17.00 en 18.00 uur een kijkje nemen op de bouwlocatie van de Hortensia-woningen tussen het Preiveld en de Lijnzaadweg. Er is een makelaar aanwezig om te laten zien waar de woningen komen en al je vragen te beantwoorden. De verschillende bouwkavels zijn uitgezet zodat je zelf kunt ervaren hoe groot de Hortensia-woning is en hoe mooi ze liggen in de wijk.
Lees meer

Start nieuwbouw Repelakker in Zeeland

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 4 juli 2016
Op vrijdag 8 juli 2016 is het zover! Dan starten we met de verkoop van 4 tweekappers van het type Kamgras in nieuwbouwplan Repelakker te Zeeland.
Lees meer

Van der Krabben Makelaardij levert alleen maar méérwaarde op

Gepubliceerd door Dave de Jongh op 1 juli 2016
De huizenmarkt trekt aan en dat is voor velen reden om hun huis in de verkoop te zetten. Vanuit kostenbesparing probeert een toenemend aantal mensen de woning zelf te verkopen. Lees hier hoe onze makelaars van Van der Krabben Uden daarover denken.

Lees meer

Thuis in de regio!

Gepubliceerd door Joris Welten op 29 juni 2016
We hebben een nieuwe slogan … en dat is niet voor niets! We voélen ons hier niet alleen al meer dan een eeuw als een vis in het water, we zíjn ook thuis in deze regio; tot in de ‘haarvaten’ van de kleinste dorpen die tot het gebied in een wijde boog rond Oss en Uden behoren, proberen wij u te ondersteunen bij aan- of verkoop van onroerend goed.
Lees meer

Zelf bouwen in de Piekenhoef Berghem

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 28 juni 2016
A.s. donderdag 30 juni start de verkoop van 18 nieuwe zelfbouwkavels aan het Vijfvingerkruid en het Knopkruid in de Piekenhoef, Berghem. De kavels variëren van 409 tot 769m².

Verkoop gaat middels inschrijven en loting. Op 30 juni a.s. is de verkoopbrochure met een prijslijst en een inschrijfformulier af te halen op het kantoor van Van der Krabben makelaardij aan de Kruisstraat 21 te Oss. Er is ruimschoots de tijd om je voorkeuren te bestuderen. Uiterlijk 12 juli om 18.00 uur dient het inschrijfformulier bij ons geretourneerd te zijn.
Lees meer

Horzak - Laan der Romeinse tijd

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 23 juni 2016
In nieuwbouwwijk Horzak te Oss ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling en Bouwbedrijf Wagemakers vrijstaande en twee-onder-één kap woningen aan één van de statige lanen: de Laan der Romeinse tijd.

Op 24 juni a.s. vanaf 14.30 uur is de verkoopbrochure met een prijslijst en een inschrijfformulier af te halen op het kantoor van Van der Krabben makelaardij aan de Kruisstraat 21 te Oss. Ons kantoor is die avond tot 18.30 uur geopend. Er worden op deze dag géén opties verstrekt. Er is ruimschoots de tijd om je voorkeuren te bestuderen. Uiterlijk 8 juli om 12.00 uur dient het inschrijfformulier bij ons geretourneerd te zijn.
Lees meer

Heel regio Oss en Uden in de lift!

Gepubliceerd door Joris Welten op 22 juni 2016
Toen er crisis was, bleven wij optimistisch en vonden nieuwe wegen om woningen in onze regio’s goed te verkopen. Nu de markt is gekeerd, en iedereen weer positief praat, blijven wij optimistisch, maar daarnaast ook realistisch! Onze verkoopscores liggen hoog, zowel in relatie tot onze collega’s als tot het landelijk gemiddelde (de grote steden niet meegerekend, want daar is het dak er echt van af, wat wij overigens geen gezonde situatie vinden).
Lees meer

Nieuwbouwplan De Hertogin te Oss

Gepubliceerd door Nieuwbouw op 15 juni 2016
Vrijdag 17 juni a.s. vanaf 15:00 uur is de verkoopdocumentatie af te halen op het kantoor van Van der Krabben makelaardij

6 Verrassend grote woningen aan de Hertogin Clementiastraat.

De Hertogin Clementiastraat is gelegen tussen de Ussenstraat en Zaltbommelseweg in de gezellige wijk Krinkelhoek. Het is een rustige straat met prachtige volgroeide bomen. Een aantal winkels, waaronder een supermarkt, zijn om de hoek. Het centrum, waar altijd wel wat te doen is, ligt op 10 minuten loopafstand.

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren