NVM Makelaars
Binnenkort op funda.nl:
Haren - Luxe vrijstaande woning€ 445.000,- k.k.
Bekijk

Binnenkort op funda.nl:
Oss - Centraal gelegen appartement€ 119.500,- k.k.
Bekijk

Binnenkort op funda.nl:
Oss - Ruime gezinswoning€ 195.000,- k.k.
Bekijk

U bevindt zich hier: home

Business as usual

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 16 juni 2017
En als het er dan op aankomt, zoals na de brand die onze kantooromgeving verwoestte, worden we gesterkt door uw hartverwarmende reacties en door onze eigen gedrevenheid hier direct op door te pakken en gas te geven.

Het zorgde ervoor dat we onvervaard op de donderdag na de brand gewoon 3 panden verkochten. We zijn er, voor u, wat er ook gebeurt.
Lees meer

Dank.

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 16 juni 2017
Na de brand hebben we snel geschakeld en mede dankzij onze digitalisering konden we donderdagochtend 15 juni ‘gewoon’ door met onze activiteiten. Dank zijn we hier zeker verschuldigd aan onze automatiseerder, Dotcombusiness, die niet alleen tijdelijk ruimte maakte in hun kantoor achter het pand bij Derijks aan de Euterpehof, maar onze automatisering meteen weer op orde had.
Lees meer

Vuur in het pand, vuur in ons hart

Gepubliceerd door Joris Welten op 16 juni 2017
Soms gebeuren er dingen in het leven, privé of zakelijk, die zeer ingrijpend zijn. Zoals afgelopen woensdagnacht een interne brand door ons pand aan de Kruisstraat raasde. Op zo’n moment moet je karakter tonen. Laten zien wat je waard bent als het erop aankomt
Lees meer

We zijn gewoon bereikbaar

Gepubliceerd door André Louwers op 15 juni 2017
In de nacht van woensdag op donderdag is ons karakteristiek monumentale kantoorpand helaas getroffen door een brand. We zijn online en volledig operationeel vanaf een tijdelijk adres.
U kunt ons weer 'gewoon' bereiken op 0412 63 29 28 of ​oss@krabben.nl
Lees meer

Interne brand treft pand Van der Krabben Oss

Gepubliceerd door André Louwers op 15 juni 2017
Dit is een klap, maar onze activiteiten gaan gewoon door.
In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 juni is in het pand van Van der Krabben te Oss een interne brand uitgebroken. De oorzaak is nog niet bekend. In ons karakteristieke, net totaal heringedeelde monumentale pand aan de Kruisstraat 21 in Oss, kunnen we voorlopig niet terecht.
Lees meer

Steeds meer nieuwe makelaars, aantal in Brabant is gezond

Gepubliceerd door André Louwers op 14 juni 2017
De aantrekkende woningmarkt is op veel manieren te merken. Ook aan het aantal makelaars. Er zijn op dit moment, volgens Vastgoed Actueel dat zich baseert op cijfers van het CBS, ruim 9110 makelaars. In 2010 waren dat er nog 8200. Alleen al in het afgelopen jaar zijn er bijna 200 makelaars bijgekomen.
Lees meer

Winactie!

Gepubliceerd door Joris Welten op 12 juni 2017
Winactie!
Ga op zoek naar jouw droom-vogelhuisje! Ja, je leest het goed. We hebben namelijk in het centrum van Oss 10 vogelhuisjes verstopt, beschilderd door De Kunstfabriek.


Lees meer

Mogelijkheden voor ouders om startende kinderen te helpen

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 9 juni 2017
Het is voor starters niet makkelijk om een huis te kopen. De hypotheekregels zijn strenger geworden en werkgevers zijn niet scheutig met het aanbieden van vaste contracten. Het komt regelmatig voor dat ouders hun kinderen in zo’n situatie financieel willen helpen. Het blijkt dat we dat in Nederland met een andere reden doen dan in Zuid-Europa.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren