NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Wesley van Vlijmen: “Het mag niet zo zijn dat kinderen zonder eten naar school gaan.”

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 8 juni 2018
Sinds november vorig jaar is hij werkzaam op het kantoor bij Van der Krabben in Oss: Wesley van Vlijmen. Met zijn 25 jaar is hij een jonkie op kantoor, een plek waar hij overigens zijn draai heeft gevonden. “Ik heb het enorm goed naar m’n zin”, zegt hij. “Ik kom met veel verschillende mensen in contact, een aspect dat me zeer goed bevalt. Bovendien kan ik hier met mijn commerciële achtergrond goed mijn ei kwijt.”
Lees meer

Van der Krabben voor de Voedselbank Oss

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 5 juni 2018
De komende 6 weken, t/m 30 juni, zullen wij ons inzetten voor de Voedselbank Oss en omstreken. Benieuwd waarom en hoe we dat doen? Lees het hier!
Lees meer

Ook Nathalie loopt voor de Voedselbank Oss!

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 1 juni 2018
Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: Van der Krabben haalt geld op voor de Voedselbank Oss! Voor elke woning die we in de verkoop nemen, zes weken lang, zullen we een bedrag van €25,- schenken aan de Voedselbank Oss. Daarnaast doneren we € 7,50 voor elke gelopen kilometer van onze medewerkers tijdens de Maasdijk op 16 juni. Nathalie van den Berg - van Zoest is één van die toppers die gaat lopen voor de Voedselbank!
Lees meer

Duurzaamheid: Vijf vragen aan Heidi

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 31 mei 2018
“Vanaf 2050 moeten we van gas los”. Met deze mededeling kwam de overheid in 2017 naar buiten. Dit betekent dat uiterlijk halverwege de 21e eeuw alle huishoudens onafhankelijk moeten zijn van aardgas. Voor bijna alle huiseigenaren heeft dit ingrijpende gevolgen. Heidi Oosterveen, makelaar nieuwbouw bij Van der Krabben, heeft tijdens haar werkzaamheden veel te maken met duurzame ontwikkelingen. Door middel van vijf vragen aan Heidi komen we erachter welke maatregelen de overheid treft, welke gevolgen deze maatregelen hebben, en welke alternatieven er zijn.
Lees meer

Helma van de Camp: “Het moet hier in 2018 niet zo zijn dat mensen honger hebben.”

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 25 mei 2018
Het is bijna zover: Het 25-jarig jubileum van Helma van de Camp bij Van der Krabben. Een gewaardeerde kracht op de administratie bij onze vestiging in Oss. Op 16 juni zet Helma zich niet alleen in voor Van der Krabben, maar ook voor de Voedselbank Oss door mee te doen met de Maasdijk marathon. Helma gaat samen met een groot aantal collega's die dag verschillende afstanden wandelen en hardlopen. Dat levert een mooie opbrengst voor de Voedselbank op, want Van der Krabben doneert € 7,50 voor elke gelopen kilometer van al zijn collega's. Wist je dat de Voedselbank al voor € 5,- een voedselpakket kan samenstellen?
Lees meer

Op bezoek in de duurzame woning van Jochem en Debby

Gepubliceerd door Joris Welten op 14 mei 2018
Jochem en Debby wonen samen met hun twee kinderen op de Zomerappel 21 in Lith. Hier wonen zij in een nieuwbouwhuis waar duurzaamheid als een rode draad doorheen loopt. Een ruime woning gelegen in een rustige wijk, aan de rand van een levendig Maasdorp. Toch gaan zij verhuizen, naar een plek 200 meter verderop. De Zomerappel 21, dat momenteel te koop staat, is volgens Jochem en Debby écht een kans voor iedereen die overweegt te verhuizen én duurzaam wil wonen. Graag vertellen zij je over de woning, duurzaamheid, Lith, en waarom zij voor een derde keer bij Van der Krabben terecht kwamen.


Lees meer

Nog 1 woning beschikbaar plan De Eventer Berghem!

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 26 april 2018
Er is nog 1 woning beschikbaar in Plan de Eventer, dus wees er snel bij!

De verkoop is in volle gang. Van de 9 woningen is er nog 1 tussenwoning beschikbaar in Plan de Eventer in Berghem. De prachtige woning kenmerkt zich door de moderne architectuur en ruime opzet.

Meer informatie en brochure vind je op www.woningbouwoss.nl.

Geïnteresseerd? Mail dan naar nieuwbouw@krabben.nl
Lees meer

Koningsdag gesloten

Gepubliceerd door Joris Welten op 26 april 2018
Onze kantoren in Oss en Uden zijn morgen gesloten. Fijne Koningsdag!

Zaterdag zijn we weer geopend.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren