NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Mogelijkheden voor ouders om startende kinderen te helpen

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 9 juni 2017
Het is voor starters niet makkelijk om een huis te kopen. De hypotheekregels zijn strenger geworden en werkgevers zijn niet scheutig met het aanbieden van vaste contracten. Het komt regelmatig voor dat ouders hun kinderen in zo’n situatie financieel willen helpen. Het blijkt dat we dat in Nederland met een andere reden doen dan in Zuid-Europa.
Lees meer

Zelf bouwen in Piekenhoef, Lith Oost en Horzak

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 7 juni 2017
Altijd al helemaal zelf je droomhuis willen bouwen? Het kan binnenkort in Piekenhoef, Lith Oost fase 2 en Horzak. Drie mooie locaties in de gemeente Oss.
Lees meer

Steeds meer hypotheken verkocht

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 31 mei 2017
De omstandigheden voor het verkopen van een huis blijven erg gunstig. De hypotheekomzet was de laatste tien jaar niet eerder zo hoog als in het eerste kwartaal van 2016, zo constateert adviesbureau IG&H na eigen onderzoek. Met andere woorden: we sluiten voor steeds meer geld aan hypotheken af om een huis te kunnen kopen.
Lees meer

'Bike my day' je met ons mee?

Gepubliceerd door André Louwers op 23 mei 2017
Zaterdag 17 juni vindt de 2e editie van ‘Bike my day’ plaats. ‘Bike my day’ is een wielertoertocht, dit jaar uitgezet rond Bernheze, waar teams in estafettevorm sportief strijden tegen elkaar, maar vooral tegen kinderkanker. Het geld dat die dag wordt opgehaald gaat namelijk naar Villa Joep, de stichting achter deze strijd.
Lees meer

Aanschaf telefoon kan invloed hebben op verstrekken hypotheek

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 18 mei 2017
Er verschijnen de laatste tijd veel nieuwsberichten over telefoonabonnementen die invloed kunnen hebben op het afsluiten van een hypotheek. Ze zouden namelijk bij het BKR worden geregistreerd. Het ligt iets genuanceerder dan dat, maar het aanschaffen van een telefoon kan wel gevolgen hebben.
Lees meer

De Kwekerij - Nog maar enkele beschikbaar

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 11 mei 2017
Parkachtig wonen midden in Oss

Daar waar park en stad elkaar ontmoeten krijgt Oss een prachtig nieuw wijkje: De Kwekerij. Wonen in en aan het park, in een nieuw stukje Oss. Het plan bestaat uit twee fasen met in totaal 50 woningen in diverse prijsklassen.
Lees meer

In Oss en Uden wel genoeg woningen voor starters

Gepubliceerd door Joris Welten op 8 mei 2017
In Nederland is het voor starters moeilijk om een huis te vinden. Dat zegt De Hypotheekshop tegen de NOS. Vooral koopwoningen onder de 200.000 euro worden in grote delen van Nederland steeds schaarser. Gelukkig is deze trend in Oss en Uden niet te zien.
Lees meer

Niets vergeten ... met onze verhuisplanner!

Gepubliceerd door Onno Ernst op 3 mei 2017
Het is zover, de koopovereenkomst is getekend. De datum van verhuizing nadert vervolgens altijd sneller dan je denkt.
Natuurlijk ben je enthousiast, maar kijk je misschien ook een beetje op tegen alle voorbereidingen en hectiek? Hoe zorg je voor een strakke planning zonder iets te vergeten?
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren