NVM Makelaars
Binnenkort op funda.nl:
Haren - Luxe vrijstaande woning€ 445.000,- k.k.
Bekijk

Binnenkort op funda.nl:
Oss - Centraal gelegen appartement€ 119.500,- k.k.
Bekijk

Binnenkort op funda.nl:
Oss - Ruime gezinswoning€ 195.000,- k.k.
Bekijk

U bevindt zich hier: home

Kom naar het Woonevent Uden/Meierijstad!

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 27 maart 2017
Op zaterdag 1 april, een bewust gekozen datum omdat het zo goed aansluit op de NVM Open Huizen Dag, is het goed toeven in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel. Daar vindt dan namelijk het Woonevent Uden/Meijerijstad plaats. Tussen 13.00 en 19.00 uur valt er van alles te beleven en uiteraard zijn ook wij hier aanwezig op onze eigen stand.
Lees meer

Elke woning haar eigen website!

Gepubliceerd door Joris Welten op 23 maart 2017
Van der Krabben blijft de presentatie van jouw woning verbeteren! Als enige in de regio bieden wij je de mogelijkheid jouw woning een unieke website te geven met veel meer informatie dan over de woning alleen.
De echte meerwaarde is dat je bijvoorbeeld in één oogopslag ziet hoe dichtbij de bakker of de supermarkt is en waar zich bijvoorbeeld scholen, benzinestations of openbaar vervoer bevinden.
Lees meer

Het is zover! De Kwekerij fase 2 gaat in de verkoop.

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 17 maart 2017
Vanaf maandag 20 maart a.s. is de verkoopdocumentatie beschikbaar.
De verkoop van fase 2 gaat net als fase 1 middels inschrijving. Je kunt tot woensdag 5 april 12.00 uur het voorkeursformulier inleveren.

In de tweede fase komen 30 woningen in de verkoop:
• 18 rijwoningen, koopsom vanaf € 205.000,00 v.o.n.
• 8 twee-onder-een-kapwoningen, koopsom vanaf € 289.500,00 v.o.n.
• 2 vrijstaande woningen, koopsom € 325.000,00 v.o.n.
• 2 boerderijwoningen (type twee-onder-eenkap), koopsom € 315.000,00 v.o.n.
Lees meer

Wonen in Oss event 18 maart

Gepubliceerd door André Louwers op 3 maart 2017
Op zaterdag 18 maart vindt de allereerste editie plaats van het Wonen in Oss event. De gloednieuwe talentencampus aan de Nelson Mandelaboulevard opent vroegtijdig zijn deuren om dit mogelijk te maken. Je kunt ons, samen met andere NVM makelaars, op 18 maart vinden op de ‘Waar wil ik wonen?’ stand.
Lees meer

Openingstijden carnaval

Gepubliceerd door André Louwers op 24 februari 2017
Carnaval staat weer voor de deur en daarom zijn onze kantoren in Oss en Uden aanstaande maandag gesloten. Dinsdag zijn wij tot 16:00 uur geopend.

Fijne carnaval, alaaf!
Lees meer

André 25 jaar NVM makelaar!

Gepubliceerd door Joris Welten op 21 februari 2017
Hij had er zelf niet zo bij stilgestaan, vertelde hij ons. ‘Dat heb je als je elke dag nog met zoveel plezier aan de slag gaat’, kwam er lachend achteraan. De verrassing was dus compleet afgelopen vrijdag toen collega’s, familie en de NVM hem feliciteerden met zijn 25-jarig jubileum als NVM makelaar. 
Lees meer

Megen Monumentendorp vol jonge mensen

Gepubliceerd door André Louwers op 15 februari 2017
Megen staat, zeker regionaal, bekend als een prachtig monumentendorp langs de Maas. Het water biedt volop vertier. Het dorp heeft knusse klinkerstraatjes, lokaal bekend als ‘op de keien’, met romantische gevels en hier en daar een leuk winkeltje of restaurant. Megen is op zich misschien klein, maar er is veel te doen.
Lees meer

Lith, wonen aan de maas

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 9 februari 2017
Bij Lith past de uitspraak ‘klein maar fijn’. Door het boek van Antoon Coolen, de film van Fons Rademakers die ook weer een toneeluitvoering heeft gehad en zelfs een eigen muziekwerk met de naam ‘dorp aan de rivier’ krijgt het dorp bovengemiddelde belangstelling. Maar de Maas is natuurlijk de echte trekpleister, waarbij je vaak mensen gezellig op een bankje naar de boten ziet kijken die de Prinses Margrietsluizen passeren. Het pontje zorgt voor snelle verbindingen. De Lithse Ham is een perfect recreatiegebied waar je heerlijk kunt surfen, waterskiën, zeilen of picknicken.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren