NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

'Bike my day' je met ons mee?

Gepubliceerd door André Louwers op 23 mei 2017
Zaterdag 17 juni vindt de 2e editie van ‘Bike my day’ plaats. ‘Bike my day’ is een wielertoertocht, dit jaar uitgezet rond Bernheze, waar teams in estafettevorm sportief strijden tegen elkaar, maar vooral tegen kinderkanker. Het geld dat die dag wordt opgehaald gaat namelijk naar Villa Joep, de stichting achter deze strijd.
Lees meer

Aanschaf telefoon kan invloed hebben op verstrekken hypotheek

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 18 mei 2017
Er verschijnen de laatste tijd veel nieuwsberichten over telefoonabonnementen die invloed kunnen hebben op het afsluiten van een hypotheek. Ze zouden namelijk bij het BKR worden geregistreerd. Het ligt iets genuanceerder dan dat, maar het aanschaffen van een telefoon kan wel gevolgen hebben.
Lees meer

De Kwekerij - Nog maar enkele beschikbaar

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 11 mei 2017
Parkachtig wonen midden in Oss

Daar waar park en stad elkaar ontmoeten krijgt Oss een prachtig nieuw wijkje: De Kwekerij. Wonen in en aan het park, in een nieuw stukje Oss. Het plan bestaat uit twee fasen met in totaal 50 woningen in diverse prijsklassen.
Lees meer

In Oss en Uden wel genoeg woningen voor starters

Gepubliceerd door Joris Welten op 8 mei 2017
In Nederland is het voor starters moeilijk om een huis te vinden. Dat zegt De Hypotheekshop tegen de NOS. Vooral koopwoningen onder de 200.000 euro worden in grote delen van Nederland steeds schaarser. Gelukkig is deze trend in Oss en Uden niet te zien.
Lees meer

Niets vergeten ... met onze verhuisplanner!

Gepubliceerd door Onno Ernst op 3 mei 2017
Het is zover, de koopovereenkomst is getekend. De datum van verhuizing nadert vervolgens altijd sneller dan je denkt.
Natuurlijk ben je enthousiast, maar kijk je misschien ook een beetje op tegen alle voorbereidingen en hectiek? Hoe zorg je voor een strakke planning zonder iets te vergeten?
Lees meer

Heesch, dat echte dorpse gevoel

Gepubliceerd door Onno Ernst op 26 april 2017
Heesch, behorend tot de gemeente Bernheze, is volop in beweging. De lintvormige kern met zijn vele speciaalzaken, supermarkten en horeca was altijd al gezellig, maar er is een ware vernieuwingsslag aan de gang. Het centrum krijgt er fraaie appartementen bij waar veel belangstelling voor is. Het brengt nog meer leven in de brouwerij en zorgt ook voor een nog altijd uitbreidend winkelaanbod.
Lees meer

Bijna 30% verkoopstijging in regio Oss!

Gepubliceerd door André Louwers op 19 april 2017
Het heeft even geduurd, maar de regio Oss loopt nu bijna voorop in Nederland in de verkoop van woningen. Het 1e kwartaal 2017 liet een stijging zien t.o.v. 1e kwartaal 2016 van maar liefst 29,2% (landelijk 13,1%)!! En dat niet alleen: ook de prijzen stegen evenwichtig door de tijd met inmiddels bijna 6%. In de hogere prijsklasse is maar liefst 50% meer gescoord dan een jaar geleden!! Het aanbod daalt snel, want 62% wordt gemiddeld binnen 90 dagen verkocht.
Lees meer

Start verkoop laatste fase Hoenderbos

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 14 april 2017
De verkoop van de laatste fase van het Project Hoenderbos III in Uden gaat woensdag 19 april van start. Hoenderbos III is een zeer geliefde jaren-30-wijk gelegen aan de zuidrand van Uden. In deze fase zijn 8 woningen beschikbaar, 2 hoekwoningen en 6 tussenwoningen met royale percelen. De woningen zijn gebouwd met twee kleuren baksteen, antraciet dakpannen en witte kozijnen waardoor de woningen een warme sfeer krijgen.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren