NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Van der Krabben Qualis magazine

Gepubliceerd door André Louwers op 29 juni 2017
Van der Krabben makelaardij voert het exclusieve Qualis label in de regio Oss en Uden.

Met trots presenteren wij de eerste editie van het Van der Krabben Qualis magazine. Het Qualis magazine staat vol prachtige woningen uit ons exclusieve woningaanbod. Daarnaast vind je er landelijk aanbod en inspirerende redactionele stukken. Neem vooral een kijkje via deze link!
Lees meer

Marktindicator: kopers enthousiast

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 27 juni 2017
Dat de huizenmarkt weer is opgebloeid is geen geheim. Ook de komende tijd blijft een gunstige om je huis te verkopen, want er staan genoeg kopers klaar. Dat blijkt uit de marktindicator van Vereniging Eigen Huis.
Lees meer

Definitief 'tijdelijk' adres

Gepubliceerd door André Louwers op 20 juni 2017
Terwijl ons prachtige monumentale pand weer in ere wordt hersteld zullen wij u maandag 26 juni op een ander adres ontvangen:

Tijdelijk bezoekadres: Gasstraat 20a (hoek Molenstraat) te Oss.​ Waar tevens Brabant Wonen gevestigd is (spoorwegovergang station).

Wanneer wij weer in ons vertrouwde pand aan de Kruisstraat kunnen is nog onbekend. Tot die tijd zullen wij onze werkzaamheden vanuit hier verrichten.  
Lees meer

Business as usual

Gepubliceerd door Ralph Timmermans op 16 juni 2017
En als het er dan op aankomt, zoals na de brand die onze kantooromgeving verwoestte, worden we gesterkt door uw hartverwarmende reacties en door onze eigen gedrevenheid hier direct op door te pakken en gas te geven.

Het zorgde ervoor dat we onvervaard op de donderdag na de brand gewoon 3 panden verkochten. We zijn er, voor u, wat er ook gebeurt.
Lees meer

Dank.

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 16 juni 2017
Na de brand hebben we snel geschakeld en mede dankzij onze digitalisering konden we donderdagochtend 15 juni ‘gewoon’ door met onze activiteiten. Dank zijn we hier zeker verschuldigd aan onze automatiseerder, Dotcombusiness, die niet alleen tijdelijk ruimte maakte in hun kantoor achter het pand bij Derijks aan de Euterpehof, maar onze automatisering meteen weer op orde had.
Lees meer

Vuur in het pand, vuur in ons hart

Gepubliceerd door Joris Welten op 16 juni 2017
Soms gebeuren er dingen in het leven, privé of zakelijk, die zeer ingrijpend zijn. Zoals afgelopen woensdagnacht een interne brand door ons pand aan de Kruisstraat raasde. Op zo’n moment moet je karakter tonen. Laten zien wat je waard bent als het erop aankomt
Lees meer

We zijn gewoon bereikbaar

Gepubliceerd door André Louwers op 15 juni 2017
In de nacht van woensdag op donderdag is ons karakteristiek monumentale kantoorpand helaas getroffen door een brand. We zijn online en volledig operationeel vanaf een tijdelijk adres.
U kunt ons weer 'gewoon' bereiken op 0412 63 29 28 of ​oss@krabben.nl
Lees meer

Interne brand treft pand Van der Krabben Oss

Gepubliceerd door André Louwers op 15 juni 2017
Dit is een klap, maar onze activiteiten gaan gewoon door.
In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 juni is in het pand van Van der Krabben te Oss een interne brand uitgebroken. De oorzaak is nog niet bekend. In ons karakteristieke, net totaal heringedeelde monumentale pand aan de Kruisstraat 21 in Oss, kunnen we voorlopig niet terecht.
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren