NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home

Heesch, dat echte dorpse gevoel

Gepubliceerd door Onno Ernst op 26 april 2017
Heesch, behorend tot de gemeente Bernheze, is volop in beweging. De lintvormige kern met zijn vele speciaalzaken, supermarkten en horeca was altijd al gezellig, maar er is een ware vernieuwingsslag aan de gang. Het centrum krijgt er fraaie appartementen bij waar veel belangstelling voor is. Het brengt nog meer leven in de brouwerij en zorgt ook voor een nog altijd uitbreidend winkelaanbod.
Lees meer

Bijna 30% verkoopstijging in regio Oss!

Gepubliceerd door André Louwers op 19 april 2017
Het heeft even geduurd, maar de regio Oss loopt nu bijna voorop in Nederland in de verkoop van woningen. Het 1e kwartaal 2017 liet een stijging zien t.o.v. 1e kwartaal 2016 van maar liefst 29,2% (landelijk 13,1%)!! En dat niet alleen: ook de prijzen stegen evenwichtig door de tijd met inmiddels bijna 6%. In de hogere prijsklasse is maar liefst 50% meer gescoord dan een jaar geleden!! Het aanbod daalt snel, want 62% wordt gemiddeld binnen 90 dagen verkocht.
Lees meer

Start verkoop laatste fase Hoenderbos

Gepubliceerd door Jeffrey Gremmen op 14 april 2017
De verkoop van de laatste fase van het Project Hoenderbos III in Uden gaat woensdag 19 april van start. Hoenderbos III is een zeer geliefde jaren-30-wijk gelegen aan de zuidrand van Uden. In deze fase zijn 8 woningen beschikbaar, 2 hoekwoningen en 6 tussenwoningen met royale percelen. De woningen zijn gebouwd met twee kleuren baksteen, antraciet dakpannen en witte kozijnen waardoor de woningen een warme sfeer krijgen.
Lees meer

Maandag 17 april gesloten

Gepubliceerd door Joris Welten op 14 april 2017
In verband met Pasen zijn onze kantoren in Oss en Uden aanstaande maandag 17 april gesloten. Geniet van het weekend!
Lees meer

Eerst kopen? Het kan weer!

Gepubliceerd door Harm van der Pas op 13 april 2017
Je ziet het overal, de verkochtborden prijken weer in bijna alle straten door de hele regio Oss. Het woningaanbod krimpt, ook in de hogere prijsklasse staan de seinen steeds vaker op groen!
Lees meer

Verhuren ...? Wij zoeken woningen!

Gepubliceerd door Maurits Zwijgers op 5 april 2017
Om het totale spectrum van de woningmarkt te kunnen blijven bedienen, zijn wij ook op zoek naar woningen. De vraag naar huurwoningen is op dit moment bijzonder groot! Heeft u momenteel dubbele woonlasten, bijvoorbeeld omdat de verkoop van uw woning nog niet wil vlotten? Denk dan eens aan verhuur, een goed alternatief! Weg zorgen, weg dubbele woonlasten! Dus heeft u een goed onderhouden eengezinswoning of appartement … wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees meer

Huren ...? Schrijf je in.

Gepubliceerd door Maurits Zwijgers op 5 april 2017
Zowel in de regio Oss als Uden beschikken wij over een steeds wisselend aanbod in huurwoningen en -appartementen. Als tijdelijke of permanente oplossing. Voorbeelden hiervan zijn de appartementen aan de Nieuwe Hescheweg / Julianalaan te Oss (vanaf € 675 k.h.). Om in aanmerking te komen, moet u zich echter wel inschrijven als woningzoekende.
Lees meer

Stoer met stijl: 16 woningen in Akkerwinde Schaijk

Gepubliceerd door Heidi Oosterveen op 3 april 2017
Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk bouwt aan fase 2 in het nieuwbouwplan Akkerwinde te Schaijk.
Op vrijdag 7 april start de verkoop van 8 twee-onder-één-kapwoningen, 5 rij- en hoekwoningen en 3 patiobungalows. Inloop van 16.00 tot 17.30 uur SMAAK, Runstraat 67 Schaijk
Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren