Vernieuwend, met respect voor het verleden.

Pand aan de Kruisstraat wordt in ere hersteld!

In 2017 verwoestte een brand ons pand aan de Kruisstraat. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor onze terugkeer gestart, waarbij ‘vernieuwing met respect voor het verleden’ centraal staat. Graag geven we je een kijkje achter de schermen!

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Het zal wellicht opgevallen zijn: De werkzaamheden aan ons voormalige pand aan de Kruisstraat zijn al enige tijd gaande met als doel het pand in ere te herstellen. En dat niet alleen, want er worden diverse vernieuwingen aan het pand doorgevoerd, uiteraard met respect voor het verleden. We zijn enorm blij met onze toekomstige terugkeer naar ons authentieke pand, een pand waar we ons écht thuisvoelen!

Met respect voor het verleden wordt het pand deels vernieuwd na de verwoestende brand in jun 2017, zodat het klaar is voor de toekomst. Zo wordt er aan de rechterkant een mooie, ruimtelijke serre gebouwd, terwijl aan de linkerkant de oude muur in ere wordt hersteld. Een mooie combinatie van vernieuwing en authenticiteit. Een flinke uitbouw richting het groen, terwijl de ingang aan de andere kant geplaatst wordt. Dit heeft als voordeel dat het pand gemakkelijker te bezoeken is met de auto. Het is een fantastische plek waar we herkenbaar zijn en midden in het centrum zitten.

Aangezien we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, voeren we ook dit aspect door in het pand. Zo is het pand zeer energiezuinig, en wordt het enorm goed geïsoleerd. Hierdoor helpen we dus ook het milieu een handje.

Graag geven we je dan ook een kijkje achter de schermen door middel van onderstaande foto’s. En dat niet alleen, want dat blijven we de komende tijd doen. Zo kun je de verbouwing volgen, totdat we eind 2019 onze herintrede doen. Om eerlijk te zijn: We kunnen niet wachten!