Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

De Vorst – Wethouder van Eschstraat - Oss

Comfortabel in Oss

Woon jij straks in De Vorst, dan woon je op een comfortabele plek nabij het hart van de stad. Je vindt alle faciliteiten dichtbij, of het nu gaat om cultuur, winkelen of uitgaan. Het openbaar vervoer ligt om de hoek en in jouw appartement heb je de ruimte en kom je tot rust. Wonen in De Vorst: daar kun je maar moeilijk omheen!

In het centrum van Oss staat het voormalige hoofdkantoor van Organon. Gewerkt wordt er niet meer. In plaats daarvan is het pand aan de Wethouder van Eschstraat nu bedoeld om in te wonen, in een appartementencomplex dat jou van alle gemakken voorziet. Welkom in Oss, welkom in De Vorst!

Stad en groen ineen

Oss kan bogen op een rijk industrieel verleden. Maar vergis je niet: vanuit De Vorst ben je zo in een groen buitengebied. Aan de zuidrand van de stad liggen uitgestrekte bossen. En ga je naar het noorden, dan is het niet ver richting de oevers van de Maas. Met historische plaatsjes als Megen en Ravenstein op de achtergrond is het er goed toeven.

De Vorst heeft een eigen parkeerterrein. Je hebt je auto dus altijd in de buurt. Maar ook met het openbaar vervoer kun je vanuit De Vorst alle kanten uit. Het centraal station van Oss ligt op zo’n 250 meter afstand, net over het spoor. Ook de bussen vertrekken vanaf het centraal station, zodat je snel op weg bent naar jouw bestemming in de regio.

Oss is een veelzijdige, middelgrote stad. Je vindt er alles dichtbij. Of het nu gaat om uitgaan, lekker eten of cultuur. Museum Jan Cunen ligt op twee minuten lopen vanaf De Vorst. En na nog zo’n wandelingetje sta je midden in het centrum van de stad. Voor een avond vol goede muziek ga je in Oss naar De Groene Engel. Voor theater ga je naar De Lievekamp. En houd je van goed tafelen, dan vind je in het centrum volop mogelijkheden. Wat uiteraard ook geldt voor cafés en winkels. Tel dat alles bij elkaar op, en je vindt in Oss altijd wat je zoekt.

Oplevering van deze appartementen staat gepland in december 2018.

De Vorst telt 74 appartementen op 4 verdiepingen. Voor veel appartementen geldt dat je mogelijk recht hebt op huurtoeslag*. Het pand wordt verduurzaamd en de appartementen worden luxe afgewerkt. Bovendien maak je als huurder gebruik van een gezamenlijk buiterrein, een fietsenstalling en een eigen parkeerplaats (met uitzondering van de eerste 13 studio’s). Comfortabel wonen op een centrale locatie in Oss dus.

Indien u er zeker van wil zijn dat uw woning niet verhuurd wordt kunnen wij een optie plaatsen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Belangrijk extra info:
– De studio’s 3 t/m 3M op de begane grond kunnen enkel toegewezen worden aan personen jonger dan 23 jaar.
– Servicekosten voor alle woningen betreffen € 62,50 (+ € 15,- voor eigen parkeerplaats op het privé terrein).
– geplande opleverdatum: december 2018
– *Huurtoeslag aanvragen? Op het overgrote gedeelte van de woningen in de Vorst kunt u huurtoeslag aanvragen. Kijk op https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ om een proefberekening te maken.
– Alhoewel de planning van de verbouwwerkzaamheden met zorg gecalculeerd zijn, kan het voorkomen dat een geplande opleverdatum veranderd. Wij proberen nieuwe huurders hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te stellen indien dit het geval is.