Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Horzak Laan der Romeinse tijd - Oss

De wijk Horzak kent sinds de oplevering van de 1e fase een grote populariteit. Dat is niet zo verwonderlijk, want deze locatie heeft het beste van twee werelden: vlakbij het centrum en vlakbij de natuur. Het is een ruim opgezette, groene wijk met alle voorzieningen bij de hand.

Wij kondigen we met genoegen aan dat we gaan starten met de verkoop van de laatste 6 woningen aan de Laan der Romeinse tijd. Het betreft hier 4 zeer comfortabele twee-onder-een kapwoningen en 2 vrijstaande woningen.

De woningen hebben een hoog kwaliteitsniveau, zowel qua ruimte en ligging als afwerking. Daarnaast levert iedere woning een hoge energieprestatie conform de huidige regelgeving. Aanvullend zijn er extra PV panelen opgenomen, om de EPC ? 0 te realiseren.

Voorzieningen
Horzak heeft alles binnen handbereik: winkels, scholen, kinderdagverblijven en culturele voorzieningen. Aan de overzijde van de Macharenseweg ligt het sportcomplex Rusheuvel dat vrijwel elke sportbeoefenaar een prachtige plek biedt. Je kunt er bijvoorbeeld voetballen, hockeyen, tennissen, tafeltennissen, korfballen, bowlen en de atletiekbaan ligt om de hoek.

Natuur en recreatie
Vlak ernaast ligt het mooie natuurgebied en vogelreservaat Ossermeer. Een gebied bij uitstek voor een wandeling. Even verderop, langs de dijk vinden we gastvrije dorpjes en oude stadjes, waaronder het pittoreske Megen. Alle gelegen aan de unieke Maasuiterwaarden. Maak eens fietsend, wandelend of struinend kennis met dit bijzondere gebied in de achtertuin van Horzak.