Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Liesdaal – bouwkavels Maren-Kessel

WILT U WONEN ZOALS U ZELF WILT, ARCHITECTUUR DIE BIJ UW SMAAK PAST EN EEN INDELING DIE BIJ UW LEVENSSTIJL AANSLUIT, DAN IS DIT EEN UNIEKE KANS!

9 PARTICULIERE BOUWKAVELS, GELEGEN IN HET FRAAIE UITBREIDINGSGEBIED LIESDAAL IN MAREN-KESSEL.

Nu zelf aantrekkelijk een vrijstaande woning bouwen voor de prijs van een 2/1-kap.

Het betreft de verkoop van 9 particuliere kavels die in opdracht van de gemeente Oss door betrokken makelaars worden uitgegeven.

– Kavels variërend in grootte van 436 m² tot 640 m²
– Koopsommen van € 126.514,– tot € 162.914,– incl. 6% overdrachtsbelasting
(met één uitzonderlijk kavel van zelfs 1.402 m2 voor een prijs van € 282.858,– incl. 6% overdrachtsbelasting).
De kavels worden thans nog aangeboden met het scherpe overdrachtsbelastingtarief van 6%. Medio 2012 zullen de kavels bouwrijp worden gemaakt. Indien de koop plaatsvindt na het bouwrijp maken worden de kavels belast met 21% btw.
– Bepaal zelf het ontwerp van je droomhuis, met behulp van je eigen architect

Wat mag u bouwen?

De kavels mogen worden bebouwd met een vrijstaand woonhuis of een twee-onder-een kap (per kavel één woning). De bouwvoorschriften zijn door de gemeente vastgelegd in een zogenaamd “kavelpaspoort” waarbij voor elk kavel is bepaald wat kan en wat mag. Dit kavelpaspoort vindt u terug in de brochure voor deze kavels die bij de makelaars beschikbaar zijn. Naast het bestemmingsplan waarin de harde en goed te onderscheiden voorwaarden van de te bouwen woning worden weergegeven geldt verder voor de kavels een beeldkwaliteitsplan met als doel de toekomstige sfeer van het woongebied te omschrijven.

Liesdaal:

Liesdaal wordt een woongebied met een dorpse sfeer, dat aansluit op de schaal van Maren-Kessel en een soepele overgang vormt naar het buitengebied. Dat zie je terug in de ruime opzet van de buurt met veel openbaar groen en een grote variatie in woningen. Kenmerkend zijn de rechtlijnige wegen met laanbeplanting, waardoor het nieuwe woongebied een zeer groene indruk maakt. Het uitzicht op het open polderlandschap is vanuit de wijk goed beleefbaar.

Heeft u interesse in deze aantrekkelijke bouwkavels? Informeer bij de makelaars naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

Collegiaal in de verkoop met Abelen Makelaars en Taxateurs BV te Rosmalen.