Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Mettegeupel - Oss

Nieuwbouw Mettegeupel in Oss

VOF Bouwontwikkeling Oss (een samenwerking van Hendriks Projectontwikkeling en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling) werkt aan de ontwikkeling van nieuwbouw op het terrein aan de Koornstraat en Rooseveltstraat. Het plan bestaat uit 84 woningen en de nieuwbouw van hospice De Oase. Het bouwplan biedt nieuwbouwwoningen in verschillende prijsklassen, voor starters, doorstromers, gezinnen en senioren.

Het plangebied bestaat uit drie zones. De middelste zone wordt ingericht als parkzone. Deelplan Zuid wordt ingevuld met rij- en hoekwoningen en patiowoningen waarbij een slaap- en badkamer op de begane grond mogelijk is. Deelplan Noord bestaat uit royale woningen: tweekappers en enkele vrijstaande woningen.

Start verkoop: 21 september 2017
Donderdag 21 september gaan we van start met de verkoop van de eerste 40 woningen in plan Mettegeupel, gelegen aan de westzijde van het plan. De eerste fase bestaat uit diverse woningtypen in deelplan Zuid en in deelplan Noord. Je bent 21 september tussen 16.30 en 18.30 uur van harte welkom op locatie Rusheuvelstraat 5 in Oss (entree bowling De Rusheuvel) voor alle informatie zoals brochure, prijslijst en inschrijfformulier!

Inschrijven
De inschrijvingsperiode start op 21 september en eindigt op 2 oktober 2017. Schrijf je in bij de makelaar voor het bouwnummer van je voorkeur!